Ένιωσε αδιαθεσία και πέθανε: Θρήνος για τον 37χρονο Αποστολή που έφυγε ξαφνικά από την ζωή

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, με την ξαφνική είδηση του θανάτου 37χρονου Αποστόλη Μαυρέλη.Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τον πατέρα του Ιωάννης Μαυρέλη, ενώ είχε δύο αγαπημένες ανιψιές την Χριστίνα και τη Ναταλία Μαυρέλη.

Ένιωσε αδιαθεσία και πέθανε

Την προηγούμενη Πέμπτη (16/03) και ενώ έφευγε από το συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο διατηρεί και αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Επισκέφθηκε νοσοκομείο της Πάτρας και οι γιατροί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης έκριναν απαραίτητο να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και κατέληξε σύμφωνα με πληροφορίες από ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής

Ο εκλιπών σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων στο Ζαβλάνι και ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και καλό παιδί, όπως αναφέρουν όσοι τον γνώριζαν.

Η κηδεία του, τελέστηκε σήμερα, στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών και η ταφή του έγινε στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

Survivor Spoiler All Star 24/03: Σκάει βόμβα Ατζούν την Κυριακή! Αλλάζουν όλα…

Χαμός στη Βαρβάκειο για ένα κομμάτι: Πώς θα καταλάβετε ότι ο μπακαλιάρος που μαγειρεύετε είναι φρέσκος – Προσοχή στις τιμές