Ένταση στον αέρα του MEGA με τον Νίκο Συρίγο – Σίσσυ Χρηστίδου: Τρελαίνεσαι! Μη φωνάζεις, αγαπημένε μου!

Η ένταση στο πάνελ της εκπομπής με αφορμή τη φετινή Eurovision.

Οι νέες δηλώσεις του Θανάση Αλευρά μεταδόθηκαν από τη Νίκη Κώτσου και τη RealLife σχολιάστηκαν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και των συνεργατών της την Κυριακή (19/5). Ο γνωστός ηθοποιός αντέδρασε στην κριτική που δέχθηκε για τη μετάδοση της Eurovision.

Ο Θανάσης Αλευράς αντιδρά στην κριτική για τη Eurovision: “Και εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι μπάμπιες”.

“Συμφωνώ στο ότι κανείς δεν μπορεί να αποκαλεί άλλον ηλίθιο επειδή δεν του αρέσει, αλλά επίσης δεν μπορούμε να λέμε ότι η μετάδοση ήταν επιτυχημένη και αυτό είναι αντικειμενικό”, είπε ο Παύλος Σταματόπουλος.

“Δεν είναι αντικειμενικό, φίλε, αυτό σου λέω. Κάποιοι μας άρεσαν και κάποιοι όχι. Τι να κάνουμε τώρα; Νομίζεις ότι οι δημοσιογράφοι που σχολιάζουν στην ελληνική τηλεόραση εκφράζουν ολόκληρο τον ελληνικό λαό;”, παρατήρησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

“Μου άρεσε που ο Θανάσης απάντησε, γιατί κυριολεκτικά ακούστηκε πολύ μέσα στην εβδομάδα ότι υπέκυψε”, τόνισε η παρουσιάστρια του MEGA.

“Έχω μια βασική διαφορά μέσα μου. Έχει σχέση αυτή η θέση σχετικά με την παρουσίασή τους με τον τρόπο που αντέδρασε ο Ζερόμ; Η αλαζονική στάση του Ζερόμ είναι πολύ διαφορετική από τη στάση του Θανάση”, υπογράμμισε ο Νίκος Συρίγος, ανεβάζοντας την ένταση στο πάνελ.

“Πρέπει όλοι να συμφωνούμε με αυτό που λες; Μα τρελαίνεσαι! Είναι υποκειμενικό, αγάπη μου, τι να κάνουμε τώρα; Παραμείνε ψύχραιμος. Μη φωνάζεις”, σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου, προσπαθώντας να καταστείλει τον συνεργάτη της.


Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Μάνεσης αναφέρει αναμονή για δεσμεύσεις για το χαλασμένο τηλεθέασης

Άννα Χατζησοφιά αποκαλύπτει το επόμενο βήμα της Βίκυς Καγιά: Τι θα μας εκπλήξει;