Επίθεση εναντίον της Σταυρούλας στο Survivor: Αποκαλύπτονται οι δικαιολογίες για τις μύδρους

Survivor – “Με αυτήν τη ψυχολογία νομίζω ότι έφτασε πιο μακριά από ότι πρέπει”.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ξαφνική αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή από το Survivor. Ο Νεφισέ και Ναγκιχάν από την ομάδα των Τούρκων συνέχισαν να κατακεραυνώνουν, ακόμα και μετά την αποχώρησή της, αναφέροντας πως το έκανε για να μη φανεί κατώτερη από τη συμπαίκτριά της, Κατερίνα Δαλάκα.

«Έχει αποχωρήσει οικειοθελώς η Σταυρούλα, πάθαμε σοκ! Σήμερα θα ήθελα να αγωνιστώ ξανά μαζί της, αλλά η αντίπαλός μας λείπει αυτή τη στιγμή. Της εύχομαι περαστικά, έχει αποχωρήσει λόγω τραυματισμού. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι ο τραυματισμός της ήταν τόσο σοβαρός. Πιστεύω ότι αποχώρησε για ψυχολογικούς λόγους, επειδή υπάρχει απέναντί της μία πολύ δυνατή αντίπαλος η Δαλάκα. Κουράστηκε να παίζει με την Δαλάκα και για αυτό δεν άντεξε» είπε η Ναγκιχάν και στη συνέχεια η Νεφισέ την κατακεραύνωσε:

«Όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Το είχα πει ότι φοβήθηκε να παίξει με την Δαλάκα. Στους πρώτους αγώνες έπαιξε και δεν είχε τίποτα και στον τελευταίο αρνήθηκε να παίξει με την Δαλάκα. Φταίει η Σταυρούλα για την ήττα της κόκκινης ομάδας. Της εύχομαι περαστικά και νομίζω ότι πήρε τη σωστή απόφαση. Με αυτήν τη ψυχολογία νομίζω ότι έφτασε πιο μακριά από ότι πρέπει».

Από τη μεριά της η Κατερίνα Δαλάκα να μη σχολιάσει τίποτα εναντίον της πρώην συμπαίκτριάς της στο Survivor.
Διαβαστε Ακομη

Η Καίτη Γκρέυ γιορτάζει τα 100α γενέθλιά της: Μια ματιά στη ζωή της

Η αναζήτηση του εαυτού μέσα από τα δικά μας καλά στοιχεία