Επιβίωση: Η αποχώρηση του ανεπιθύμητου παίκτη

Αντέδρασε με την υποψηφιότητά του.

Δυναμικά συνεχίστηκε η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε στο Survivor. Η χθεσινή των Κόκκινων τους έριξε με περισσότερο πάθος στη μάχη, ούτως ώστε να μη χρειαστεί να ψηφίσουν ξανά παίκτη της ομάδας τους. Πρώτη υποψήφια αναδείχθηκε η Ιωάννα Τζαβέλα, η οποία αντέδρασε και ανέφερε στο χθεσινό συμβούλιο: «Είμαστε σε ένα στρατηγικό Survivor και η κίνηση αυτή θα μπορούσε να είναι στρατηγική. Αφήνω αυτό εδώ και δεν θα πω κάτι άλλο».

Την ίδια στιγμή οι τριβές ανάμεσα στους Κόκκινους συνεχίστηκαν σχετικά με το πως λειτουργεί ο Γιώργος Γκιουλέκας με τον ίδιο να υποστηρίζει πως τίποτα από όσα του καταλογίζουν δεν ισχύουν.

Όσον αφορά το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία, η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε στους στίβους μάχης μετά τον τραυματισμό της. Ήταν, όμως, αυτό αρκετό για να πάρει τη νίκη η ομάδα της; Η ανατροπή ήρθε και οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κέρδισαν τη δεύτερη ασυλία με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να καταψηφίζεται τελικά από τους Μπλε. Όπως ανέφεραν ορισμένοι παίκτες από την αντίπαλη ομάδα δεν το περίμεναν καν, είναι πολύ άδικο για τον Σταμάτη και είναι ανεπιθύμητος από την ομάδα του.

«Δεν μάλωσα με κανέναν, δεν έκανα κάτι σε κανένα. Η άποψή μου μάλλον δεν άρεσε. Ζήτησα και συγγνώμη αν είναι κάτι που ενοχλεί, αλλά αυτή είναι η άποψή μου… Ο λόγος που πολλές φορές δεν είμαι καλά ψυχολογικά, είναι και κάποια πράγματα που συμβαίνουν και βρίσκω τοίχο αλλά προχωρώ» είπε ο Σταμάτης στο Survivor για το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του τον έβγαλαν στον τάκο δίχως να το περιμένει.

Διαβάστε Ακόμη

Η Νίκη Λυμπεράκη με τον Νίκο Καρβέλα: Η αντίδραση που την άφησε “πάγωσε”

Πύρρος Δήμας: “Η δεύτερη βάφτιση μου στην Ελλάδα για να αποδείξω την πίστη μου”