Ετεοκλής Παύλου: Η ατάκα της Ελένης Χατζίδου για τον γυμνισμό που έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Ο απολαυστικός διάλογος στον αέρα της εκπομπής.

Συζήτηση περί γυμνισμού άνοιξε η παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Τρίτης (28/5), με αφορμή τη σχετική κουβέντα που είχαν χθες ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου και οι συνεργάτες της αναρωτήθηκαν εάν είναι προτιμότερο να κάνει κανείς γυμνισμό με φίλους ή με άγνωστο κόσμο, προκειμένου να νιώσει πιο άνετα.

«Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου γενικά. Η αλήθεια είναι ότι όντως, όταν είσαι μεταξύ αγνώστων, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά, όταν είσαι μεταξύ φίλων, ίσως υπάρχει ένα μικροκράτημα, μία μικροντροπή για δευτερόλεπτα», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

«Ρε παιδιά, αν είσαι και ο άλλος γυμνός απέναντι, αφού είναι φίλος σου, τι να ντραπείς; Με το να είναι ο άλλος ντυμένος εκεί είναι το περίεργο», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου.

«Πάντως, αν βρισκόμασταν όλοι γυμνοί σε μία παραλία, θα σας έβλεπα με άλλο μάτι. Θα γελούσα, δεν ξέρω», πρόσθεσε η τραγουδίστρια, με τον Ετεοκλή Παύλου να παραξενεύεται με τη συγκεκριμένη ατάκα.

«Τι άλλο μάτι, ρε Ελένη; Γιατί θα γελούσες; Τι υπονοούμενα είναι αυτά που πετάς;», ρώτησε χαριτολογώντας ο παρουσιαστής, με την Ελένη Χατζίδου και τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια.


Διαβαστε Ακομη

Η εξέλιξη της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό: Ένα ταξίδι γεμάτο νόημα

Πρόκληση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Επίσκεψη στον Αργυρό με τον Στέφανο Κασσελάκη