Ετεοκλής Παύλου: Το κρίσιμο μήνυμα από το νοσοκομείο – Η κατάστασή μου είναι σοβαρή

Ήρθα στις 3 τα ξημερώματα, ψηνόμουν στον πυρετό, ήμουν πολύ χάλια, μου είχαν βάλει εδώ αντιβίωση στους ορούς.

Απών από την εκπομπή ήταν το πρωινό της Δευτέρας (26/2) ο Ετεοκλής Παύλου. Ο γνωστός παρουσιαστής και personal trainer, όπως ενημέρωσε στην έναρξη του Breakfast@Star η Ελένη Χατζίδου, ανέβασε χθες βράδυ υψηλό πυρετό και αναγκάστηκε να μεταβεί τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει.

«Το αγόρι μου αρρώστησε, ανέβασε υψηλό πυρετό τα ξημερώματα. Τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο, τώρα είναι εκεί και κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Περιμένω κι εγώ να μου πουν τα αποτελέσματα. Δεν είναι πολύ καλά! Για να λείψει ο Ετεοκλής από την εκπομπή… Ελπίζω να πάνε όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ο ίδιος ο Ετεοκλής Παύλου, θέλοντας να απαντήσει στα μηνύματα που έλαβε από ανθρώπους που ανησύχησαν για την υγεία του, ανέβασε λίγο αργότερα ένα στόρι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους ακολούθους του για την κατάσταση.

«Καλημέρα, καλημέρα. Σήμερα δεν θα είμαι στην εκπομπή. Ήρθα στις 3 τα ξημερώματα, ψηνόμουν στον πυρετό, ήμουν πολύ χάλια, μου είχαν βάλει εδώ αντιβίωση στους ορούς. Είμαι στα επείγοντα και περιμένω τα αποτελέσματα. Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα είμαι στο Breakfast@Star. Περαστικά σε όλους», ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από το νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα ο Ετεοκλής Παύλου κλήθηκε κι εκείνος να βγάλει μόνος του την εκπομπή για μία ημέρα, όταν η Ελένη Χατζίδου έπρεπε να μεταφέρει την κόρη τους, Μελίτα, λόγω ίωσης στο νοσοκομείο.


Διαβαστε Ακομη

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανακοινώνει την αποχώρηση της Τζένης Μελιτά από την εκπομπή

Αγρυπνία: Πρεμιέρα στις 29 Φεβρουαρίου