Εύη Δρούτσα αποκαλύπτει την αλήθεια για την Μαρίνα Σάττι: Το τραγούδι δεν είναι τίποτα σε σχέση με την κλοπή του ‘Τολμώ’

“Ένα λόγιο. Βάλε την όμορφη φωνή που έχεις… δεν φαίνεται καθόλου η φωνή της. Αυτή τη βάλαμε… τη βάλαμε;… μόνη της μπήκε,” είπε η Εύη Δρούτσα.

Η Εύη Δρούτσα εξέφρασε τη γνώμη της σε νέες δηλώσεις της σε συνέντευξή της για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι. Η γνωστή στιχουργός μίλησε στην On Time και στη Ρενέ Σαραντινού.

Πώς σας φάνηκε το τραγούδι “Ζάρι” που ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι και με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision;

Εσείς τι πιστεύετε για αυτό το τραγούδι; Τι να πω; Δεν μου αρέσει.

Δηλώσατε ότι είναι κλεμμένο από σας το τραγούδι;

Όχι, δεν είπα ότι είναι κλεμμένο, είπα: “Το τα τα τα βρήκε να βάλει;”. Αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό γιατί το λέει ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας με τον Ramadan και το ξέρουν παντού. Το ήθελαν να βάλουν το “τα, τα, τα”; Δεν θα μπορούσε να βάλει κάτι πιο έμπνευστο; Αυτό είπα… Σιγά το τραγούδι, σαν να μου πήραν το “Τολμώ”. Είναι ένα συνονθύλευμα το τραγούδι, το οποίο δεν μου αρέσει, όχι όργανα γιατί αν ήταν όργανα, θα ήταν εντάξει. Είναι ένα ηλεκτρονικό συνονθύλευμα, συνεχώς 3-4-5, αλλάζει “γέφυρες”, δεν ξέρω πόσες. Είναι τελείως του… τρελού.

Δεν αφήνει την τραγουδίστρια να μιλήσει, η οποία βγάζει στην αρχή μια φωνή -όπου ρώτησα αν αυτή η φωνή είναι στις νότες και μου απάντησαν: “Εντάξει, μωρέ μόνη της…”. Ένα λόγιο. Βάλε την όμορφη φωνή που έχεις… δεν φαίνεται καθόλου η φωνή της. Αυτή τη βάλαμε… τη βάλαμε;… μόνη της μπήκε. Σε πολλούς που μίλησα, μου είπαν ότι αυτή ετοιμάζει την καριέρα της στο εξωτερικό τώρα, γι’ αυτό. Το τραγούδι σίγουρα θα παιχτεί στα clubs. Ελπίζω, εύχομαι -και θα γίνει- να το διορθώσει ο Φωκάς γιατί η κοπέλα είναι ένα γλυκό κορίτσι, το οποίο δεν χορεύει.


Διαβάστε Περισσότερα

Η Μάρα Δαρμουσλή μιλάει για το θηλασμό του 2χρονου γιου της

Η Μαρία Μπεκατώρου αναζητά την τέλεια γεύση με το ελαιόλαδο: Ανακαλύπτοντας νέες επιλογές στην κουζίνα της