Έξαλλος ο Μάνος Δασκαλάκης: Η φωτογραφία που έδειξε ο Ηλιάδης και τον έκανε έξω φρενών – Αποχώρησε από τη δίκη

Συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου σήμερα Παρασκευή, για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, με την εξέταση του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη. Στη δικαστική αίθουσα για ακόμη μια φορά υπήρξαν εντάσεις και το κλίμα ήταν τεταμένο, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης αποχώρησε για λίγα λεπτά, φανερά εκνευρισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο διευθυντής ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης είχε μαζί του στην αίθουσα του δικαστηρίου μια σακούλα με έγγραφα.

Έξαλλος ο Δασκαλάκης με το δικαστήριο

Σε κάποιο σημείο της δίκης, όταν ο συνήγορος της κατηγορούμενης μητέρας Αλέξης Κούγιας έθετε ερωτήματα στον κ. Ηλιάδη για την κατάσταση της υγείας της Τζωρτζίνας και κατά πόσο το παιδί θα ήταν σε θέση να σκέφτεται και να κινείται, ο εντατικολόγος της Τζωρτζίνας πήρε από τη σακούλα που είχε μαζί του μια φωτογραφία, και κατευθύνθηκε προς την έδρα δείχνοντάς την σε δικαστές και ενόρκους.

Αν και οι δημοσιογράφοι δεν είδαν τη φωτογραφία, εικάζεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Δαμιανού, πως επρόκειτο για φωτογραφία της Τζωρτζίνας.

Σε εκείνο το σημείο, μάλιστα, ο Μάνος Δασκαλάκης που βρισκόταν μέσα στην αίθουσα, εκνευρίστηκε τόσο πολύ από την ερώτηση του κ. Κούγια που βγήκε από την αίθουσα, για να επανέλθει μετά από περίπου πέντε λεπτά.

Δείτε το video

Όλο το ίντερνετ μιλά για την Άννα Μαστοράκου: Βρήκε τη μαστόρισσά του ο Κούγιας, του είπε όσα δε τόλμησε κανείς

Μάικ Τάισον: Όταν έπιασε τη γυναίκα του στο κρεβάτι με τον Μπραντ Πιτ