Φώναζαν «Άξιος!»: Χειροκροτήματα για τον Καλλιάνο μέσα στην εκκλησία επειδή δεν ψήφισε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Αρκετοί πιστοί μέσα στην εκκλησία επευφημούν τον Γιάννη Καλλιάνο και να του φωνάζουν «άξιος», όταν ο ιερέας είπε ότι δεν ψήφισε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Την αποθέωση μέσα σε εκκλησία γνώρισε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, μετά την απόφασή του να μην υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Αποθέωσαν τον Καλλιάνο μέσα στην εκκλησία επειδή δεν ψήφισε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, αρκετοί πιστοί μέσα σε εκκλησία επευφημούν τον Γιάννη Καλλιάνο και να του φωνάζουν «άξιος», ενώ νωρίτερα ο ιερέας τον παρουσίασε στο ποίμνιο αναφέροντας πως ο βουλευτής της ΝΔ δεν ψήφισε το επίμαχο νομοσχέδιο.

Ο βουλευτής φαίνεται να κουνά συγκαταβατικά το κεφάλι και να ευχαριστεί τους πιστούς που τον χειροκροτάνε.

«Ο Γιάννης ο Καλλιάνος ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ-(τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών).
Αξιος, άξιος και να κρατάει ψηλά την σημαία της Ελλάδος».
Δεν ντράπηκε μια στάλα ο Καλλιάνος – τους συναδέλφους του έστω στην ΝΔ που ψήφισαν. Και αντί να πάρει τα πόδια του στον ώμο και να φύγει έμεινε εκεί να… pic.twitter.com/yD4A1BC1Wd

— Areti Athanasiou (@AretiAthanasiu) February 26, 2024

Κύκλοι της Εκκλησίας αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο τους βουλευτές που δεν ψήφισαν τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ επιτίθονται ακόμα και με βαρείς χαρακτηρισμούς σε όσους ψήφισαν ΝΑΙ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ από την Ηλιούπολη, ο οποίος σε ανάρτησή του χαρακτηρίζει “άξια μάνα” την Άννα Καραμανλή, ενώ χαρακτηρίζει ως “απάνθρωπο βουλευτή” και “ανάξιο” τον Παύλο Χρηστίδη του ΠΑΣΟΚ.

www.toendiaferon.gr

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

 

 

Ο Μονομάχος: Αποσπάστηκε εύκολα από την τράπεζα με 44.694 ευρώ

Η αντίδραση του Θάνου Μπίρκου στα σχόλια για τον γάμο του: Μη λέτε τέτοια, θα χαρεί η μάνα μου!