Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου με ρώτησε αν έχω πάρει τον στραβό δρόμο, θορυβήθηκε το παιδί»

Την Βαλέρια Κουρούπη, υποδέχτηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στην εκπομπή τους, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην οποία υποδύθηκε τον σύζυγο της Βαλέριας Κουρούπη.

«Η Βαλέρια είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα πέρυσι και μου αποκαλύγθηκε ένας άνθρωπος πολύ ωραίος. Αναπτύχθηκε μια πολύ ωραία σχέση που οφείλεται και στους δύο γιατί και εκείνη με αγάπησε πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Στη συνέχεια η Βαλέρια Κουρούπη απάντησε για το εάν έχει βρεθεί σε ερωτικές σκηνές με συμπρωταγωνιστή τον οποίο και δεν συμπαθούσε…

«Εκεί επιστρατεύεις όλο σου το ταλέντο και την τεχνική, γιατί αυτό οφείλεις να κάνεις. Είναι πολύ δύσκολο, γιατί είναι και η σωματική επαφή. Φυσικά και μου ‘χει τύχει και στην τηλεόραση μου φαίνεται και πιο δύσκολο», απάντησε η ηθοποιός και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ρώτησε για τις δικές τους σκηνές ως ζευγάρι…

Η δική μου σωματική επαφή, τι μνήμες σου έχει αφήσει;

«Έχουμε φιληθεί και (σκηνές) με κρεβάτια, εσώρουχα έχουμε κάνει. Ο Γιώργος κάποια στιγμή, θυμάσαι που σε είχε ρωτήσει κάτι; Το παιδί θορυβήθηκε» απάντησε η Βαλέρια Κουρούπη.

Και ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε το σχόλιο που δέχτηκε από τον γιο του: «Πού πάει ο πατέρας μου, έχει πάρει τον στραβό δρόμο», είπε με γέλια ο παρουσιαστής της ΕΡΤ.

Τα μακαρόνια με γιαούρτι που πρέπει να δοκιμάσεις

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή κατάλαβα ότι καλά κάνει και γράφει ‘άρρεν’ η ταυτότητά μου»