Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου: Με αυτά τα tips θα εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα για την ασφάλεια του οχήματός σου

αδφάλεια αυτοκινήτου

Τα τελευταία χρόνια αυξάνονται οι άνθρωποι που αναζητήσουν οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από το διαδίκτυο! Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες και αρκετά ασφαλιστικά γραφεία παρέχουν τη δυνατότητα σύναψης ασφαλιστηρίου συμβολαίου μέσα από το internet και συχνά σε χαμηλότερες τιμές! Παράδειγμα η generali και η ιντεραμερικαν
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα βέβαια για την εύρεση φθηνής ασφάλειας αυτοκινήτου μέσα από το διαδίκτυο είναι η δυνατότητα που έχεις να συγκρίνεις τιμές, προτού αποφασίσεις με ποια εταιρία θα συνάψεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το όχημά σου.

Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να βρεις την πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου στο διαδίκτυο:

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να συγκρίνεις προσφορές. Πάρε προσφορές από όσους περισσότερους παρόχους ασφάλισης αυτοκινήτων μπορείς για να έχεις μία γενική εικόνα και να μπορείς να συγκρίνεις τιμές και επιπλέον επιλογές.

Ψάξε για εκπτώσεις: Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις για ορισμένες κατηγορίες επαγγελμάτων όπως οι στρατιωτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι!

Ένα άλλος είδος έκπτωσης είναι το παλιό γνωστό μπόνους μάλους. Οι ασφαλιστικές εταιρείες επιβραβεύουν τους καλούς οδηγούς, αυτούς δηλαδή που δεν εμπλέκονται σε ατυχήματα, με χαμηλότερα ασφάλιστρα.

Συχνά υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις και προσφορές μέσα από συνεργαζόμενα sites! Μπορεί για παράδειγμα να λάβεις έκπτωση στην αυτοκινήτου γιατί είσαι συνδρομητής σε μία συγκεκριμένη τηλεφωνική εταιρεία. Αυτό κάνει η cosmoteinsurance για τους συνδρομητές cosmote ενώ η Vodafone έχει εκπτώσεις μέσω κουπονιού για όσους επιλέξουν ασφάλεια μέσα από την Insurancemarket

Ασφάλεια αυτοκινήτου μπορείς να κάνεις από ένα μήνα μέχρι ένα έτος! Ουσιαστικά αν επιλέξεις ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα έτος έχεις αναλογικά μικρότερο ασφάλιστρο, σε σχέση με να το σπάσεις σε δύο εξάμηνα ή οποιοδήποτε άλλο χρονικό διάστημα!

Ένας άλλος τρόπος που μπορεί να σας προσφέρει μεγαλύτερη έκπτωση είναι να συγκεντρώσετε τις περισσότερες ασφάλειες που έχεις σε μία ασφαλιστική εταιρεία. Η ομαδοποίηση της ασφάλισης του αυτοκινήτου με άλλους τύπους ασφάλισης, όπως ασφάλιση κατοικίας ή ζωής, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του συνολικού κόστους.

Με άλλο σαγόνι, φουσκωμένα χείλη και κατάξανθη: Η Καλομοίρα έγινε αγνώριστη και αυτές είναι οι 8 τεράστιες αλλαγές στην εμφάνισή της

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι εκρηκτικές φωτογραφίες που «κόβουν» την ανάσα