Γεωργία Μεσαρίτη αποκαλύπτει: Η επίδραση του Σπύρου Παπαδόπουλου σε μένα

Η Γεωργία Μεσαρίτη παραδέχθηκε πρόσφατα ότι ζητά συμβουλές από τον Σπύρο Παπαδόπουλο λίγο πριν από τις σκηνές για τη σειρά “Κάνε ότι κοιμάσαι”. Η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” και αναφέρθηκε στην πρώτη της γνωριμία με τον τηλεοπτικό της πατέρα και στις συμβουλές που του ζητάει στα γυρίσματα.

Οι δυο τους δεν είχαν γνωριστεί πριν, αλλά η Γεωργία θυμάται την πρώτη τους γνωριμία στην ακρόαση για τη σειρά. Η ίδια δήλωσε ότι περνάει πάρα πολύ ωραία στα γυρίσματα και ότι η ομάδα είναι πολύ καλή. Συμπλήρωσε επίσης ότι ζητά συμβουλές από τον Σπύρο Παπαδόπουλο επειδή είναι ένας άνθρωπος με πολλή εμπειρία.

Η εκπομπή παρουσίασε επίσης ένα βίντεο με την Γεωργία Μεσαρίτη και τον Σπύρο Παπαδόπουλο στα γυρίσματα της σειράς. Στο βίντεο φαίνεται η καλή σχέση τους και η συνεργασία τους στο πλατό.

Η Γεωργία Μεσαρίτη είναι γνωστή για τους ρόλους της σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και έχει αποκτήσει μεγάλη αναγνώριση στο χώρο της υποκριτικής. Η συμμετοχή της στη σειρά “Κάνε ότι κοιμάσαι” αποτελεί μια ακόμα επιτυχία για την ίδια.

Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκαλύπτει την ανησυχία του για τους μπαμπάδες

Η μεταμόρφωση της Έλενας Δομάζου: Από το House of fame στην… κουζίνα με τον Μάρκο Σεφερλή