Γεωργία Ζώη: Η επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 16 χρόνια

“Σίγουρα υπάρχουν πολλοί ελκυστικοί ρόλοι για γυναίκες ηθοποιούς της ηλικίας και της εμπειρίας μου” δηλώνει η Γεωργία Ζώη.

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Amber Alert» παραχώρησε η Γεωργία Ζώη συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η έμπειρη ηθοποιός αναφέρθηκε στη μακρόχρονη τηλεοπτική της απουσία εξηγώντας πως δεν προέρχεται από δική της επιλογή.

Έχετε μια σημαντική πορεία στο θέατρο. Έχετε εκπληρώσει όσα ονειρευόσασταν;

Αλίμονο αν είχα εκπληρώσει όλα όσα ονειρεύτηκα! Τότε θα είχα αποσυρθεί. Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και θα συνεχίζω να εκπληρώνω νέους στόχους. Μέχρι στιγμής, κομβικότερη στιγμή της καλλιτεχνικής μου πορείας θεωρώ ότι είναι οι συναντήσεις μου με τον Μάνο Κατράκη στο θέατρο και με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου στη μουσική.

Έχετε κάνει αρκετές δουλειές και στην τηλεόραση, ωστόσο τα τελευταία χρόνια απέχετε. Είναι επιλογή σας;

Δεν υποτίμησα ποτέ την τηλεόραση. Αντιθέτως, πιστεύω στη δύναμη της. Άλλωστε, τελειώνοντας τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου, το πρώτο μου επαγγελματικό βήμα ήταν στον κινηματογράφο, το δεύτερο στην τηλεόραση, το τρίτο στο τραγούδι και μετά ήρθε το θέατρο. Η τηλεόραση μου πρόσφερε αμέσως δημοσιότητα και με βοήθησε να χτίσω την καλλιτεχνική μου πορεία.

Δεν απέχω από επιλογή, θα ήθελα πολύ να επανέλθω. Είμαι μακριά από την τηλεόραση εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια και η αλήθεια είναι ότι μου λείπει πολύ. Τώρα που η τηλεοπτική παραγωγή έχει ανθίσει, σίγουρα υπάρχουν πολλοί ελκυστικοί ρόλοι για γυναίκες ηθοποιούς της ηλικίας μου και της εμπειρίας μου.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Η αποκάλυψη της παίκτριας του Survivor για το νυφικό που θα φορούσε

Αποτυχημένη πρώτη γνωριμία: Η επική αντίδραση της Ζενεβιέβ