Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει: “Οι γιατροί λένε την αλήθεια, όχι για να ενθαρρύνουν”

“Πονάω πολύ, πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό με ανθρώπους που φεύγουν, με ανθρώπους που ασθενούν” ομολογεί ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, το πρωινό της Παρασκευής, με αφορμή τον καλό του φίλο, Δημήτρη Σταρόβα ο οποίος και παραμένει στο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από λίγες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “με έναν γιατρό που μίλησα μου είπε ότι πάει καλά και τα φάρμακα λειτουργούν γιατί υπάρχουν άλλοι ασθενείς με εγκεφαλικά που τα φάρμακα δεν τους πιάνουν. Έγραψε σήμερα το όνομά του, έχει ένα θέμα με την ομιλία”.

“Οι γιατροί, να ξέρετε, καλά κάνουν και δεν λένε πράγματα για να ενθαρρύνουν. Λένε την αλήθεια. Ελπίζω, λοιπόν, τάχιστα να ξαναείναι κοντά μας. Πονάω πολύ, πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό με ανθρώπους που φεύγουν, με ανθρώπους που ασθενούν και δεν ξέρω… είναι ένα θέμα αυτό. Μάλιστα, για όλους τους ανθρώπους και για όσους έχεις συνεργαστεί ακόμα περισσότερο”.

“Εννοείται πως θα πάω να τον δω (σ.σ. τον Δημήτρη Σταρόβα), αλλά μου είπε η σύντροφός του η Άννα πως δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή. Το καλό είναι να τον δω αφού βγει” πρόσθεσε ακόμα ο Γιάννης Ζουγανέλης στις νέες τηλεοπτικές δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της καθημερινής εκπομπής του Alpha.

Η Ελένη Τσολάκη μιλά για τον κόμπο στο στομάχι: Η δυσκολία της αντιμετώπισης

Βρέφος πέθαvε από μακαρονάδα με κιμά σε βρεφονηπιακό σταθμό (φωτο)