Γιατί η Χαρούλα Αλεξίου έκανε σωστή επιλογή να σταματήσει το τραγούδι, σύμφωνα με τον Χρήστο Νικολόπουλο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος εξηγεί ότι “Θέλει πολύ μεγάλη δύναμη αυτή η απόφαση, πάρα πολύ μεγάλη δύναμη”.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος ήταν καλεσμένος της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην εκπομπή “Δύο στις 10” της ΕΡΤ την Κυριακή. Σε μια ολοκληρωμένη συνέντευξη, ο συνθέτης εξέφρασε την άποψή του για την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να σταματήσει το τραγούδι.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Νικολόπουλος σημείωσε ότι “καλά έκανε η Χαρούλα Αλεξίου και σταμάτησε το τραγούδι, φυσικά. Και εγώ είμαι της άποψης ότι, αν η φωνή δεν βοηθάει τον ερμηνευτή, θα πρέπει να σταματάει ή να περιορίζεται ή να κάνει κάτι άλλο σχετικό”.

Αναφέροντας την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος είπε ότι “Θέλει βέβαια πολύ μεγάλη δύναμη αυτή η απόφαση. Πάρα πολύ μεγάλη δύναμη, πάρα πολύ. Δεν είναι καθόλου εύκολη απόφαση”.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Έχω δει καλλιτέχνες να φτάνουν σε ένα σημείο όπου δεν μπορούν να τραγουδήσουν και να επιμένουν, αρκετές φορές, δυστυχώς. Πολλοί το κάνουν για λόγους επιβίωσης, γιατί οι παλιοί τραγουδιστές νόμιζαν ότι οι καλές εποχές θα είναι πάντα εδώ και δεν επρόκειτο να κάνουν τα κουμάντα τους για να εξασφαλίσουν τη ζωή τους. Έτσι, αναγκάζονται με κακό τρόπο ερμηνείας να συνεχίζουν να τραγουδούν”.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Το διασκεδαστικό challenge του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου

Ναταλί Κάκκαβα: “Παραιτούμαι λόγω της ηθικής μου αρχής”