Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει: Η κα Καινούργιου αναφέρει ότι η κα Σταυροπούλου μεγάλωσε χωρίς αρχές και αξίες την κα Μπάρκα

Ο Γιώργος Λιάγκας συμφωνεί με την Κατερίνα Καινούργιου. Κι εγώ ακολουθώ αυτή τη λογική, δεν έχω ποτέ κοιτάξει ερωτικά γυναίκα φίλου μου, σύντροφο φίλου μου, όσο όμορφη και να είναι», τονίζει ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, αλλά και το καρφί που έριξε στη Βίκυ Σταυροπούλου, ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε να κάνει μια απρόσμενη δήλωση.

«Θα μιλήσω και θα σας εκπλήξω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: «Θεωρώ ότι το πιο «βαρύ» από όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου, είναι αυτό για τη μητέρα της Δανάης Μπάρκα. Το μεγάλο καρφί ήταν για τη Βίκυ Σταυροπούλου. Λέγοντας ότι «εμένα η μάνα μου με μεγάλωσε με άλλες αρχές και αξίες», σημαίνει ότι η κα Σταυροπούλου μεγάλωσε με άλλες αρχές και αξίες την κα Μπάρκα.

Έχει δίκιο η κα Καινούργιου. Κι εγώ ακολουθώ αυτή τη λογική, δεν έχω ποτέ κοιτάξει ερωτικά γυναίκα φίλου μου, σύντροφο φίλου μου, όσο όμορφη και να είναι. Δεν την βλέπω σαν γυναίκα, την βλέπω σαν άντρα. Δεν το έχω κάνει ποτέ».

«Από την άλλη πλευρά, όμως, κατανοώ και τους ανθρώπους που το σεξουαλικό τους ένστικτο τους οδηγεί σε ένα μονοπάτι που μπορεί και οι ίδιοι να μην το ήθελαν», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.


Διαβαστε Ακομη

Η Καλομοίρα αποκαλύπτει: Τι συμβαίνει όταν μια γυναίκα μιλάει στον σύζυγό της

Η συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη με τον Νίκο Χατζηνικολάου