Γιώργος Μαζωνάκης: Αδιέξοδο στην αναζήτηση λύσης

Για να φτάσει ο Γιώργος Μαζωνάκης να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή».

Για τη δικαστική διαμάχη που έχει ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, μίλησε στο Πρωινό ένας πολύ καλός φίλος του τραγουδιστή, ο οποίος μετέφερε στην εκπομπή και τη θέση του Γιώργου αυτή τη στιγμή.

«Είχε πέσει στην αντίληψή μου εδώ και καιρό ότι κάτι άσχημο συνέβαινε, δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη και ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Η θέση του Γιώργου είναι ότι “δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω μια λύση”. Έχει γίνει κάτι παρόμοιο (με το παρελθόν) και ίσως και πιο βαρύ. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να τα βρουν.

Για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή. Έκανε τις δημόσιες σχέσεις πίσω από την πλάτη του και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε. Γιατί ο σκοπός ήταν να μπορέσει, να τον πείσει να έχει τη διαχείριση.

Ο Γιώργος δεν είναι όπως παλιά, αυτό μόνο μπορώ να σου πω. Του δημιουργήθηκε πέρυσι τεράστιο πρόβλημα. Είχε το τελευταίο διάστημα, από τότε που δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, είχε πρόβλημα οικονομικό για το οποίο δεν ευθύνεται αυτός. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ στεναχωρημένος. Χάθηκαν χρήματα και ήταν άνθρωπος δικός του», είπε ο φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη στο Πρωινό.Πηγή εικόνας: NDP

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκαλύπτει: Τα ψέματα των πολιτικών αρχηγών

Η συζήτηση μεταξύ Φώτη Σεργουλόπουλου και Τζένης Μελιτά: Πόσο παραδοσιακή είσαι;