Γιώργος Μαζωνάκης: Επιστροφή στο φως μετά την δικαστική διαμάχη

Ο τραγουδιστής και η αδελφή του έχουν εμπλακεί το τελευταίο διάστημα σε μία πολυσυζητημένη δικαστική διαμάχη.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων έχει βρεθεί τις τελευταίες εβδομάδες ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής εμπλέκεται σε δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη, με αφορμή κάποιες εκκρεμότητες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία της οικογένειας.

Παρά τον θόρυβο και τις συνεχείς εξελίξεις, οι δύο πλευρές έχουν επιλέξει να διατηρούν χαμηλούς τόνους, αφήνοντας το θέμα στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε το βράδυ της Πέμπτης (30/5) την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το ξέσπασμα της υπόθεσης. Πιο συγκεκριμένα, έδωσε το παρών βρέθηκε στη συναυλία των Rammstein στο ΟΑΚΑ, αφού ο ίδιος είναι μεγάλος θαυμαστής του συγκροτήματος. Μάλιστα είχε αναλάβει το promo του συγκροτήματος για την live εμφάνισή τους στην Αθήνα.

Όπως ακριβώς μετέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Fay’s Time, ο Γιώργος Μαζωνάκης αφού απόλαυσε τη συναυλία, στη συνέχεια πήγε στα παρασκήνια, όπου γνώρισε από κοντά τα μέλη του συγκροτήματος.Ζακ Κωστόπουλος: Αίτημα για ενοχή μεσίτη και κοσμηματοπώλη από τον εισαγγελέα

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για τη ζωή της στην Άνδρο