Γιώργος Πάντζας: “Καμία κακοποιητική συμπεριφορά στα παρασκήνια”

\”Δεν αντιμετώπισα τέτοιου είδους καταστάσεις, δεν έπεσαν στην αντίληψή μου\”, δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Πάντζας.

Ο Γιώργος Πάντζας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στις πολλές συνεργασίες που είχε σε θέατρο και κινηματογράφο αλλά και όσα ήρθαν πρόσφατα στο φως περί κακοποιητικών συμπεριφορών στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μείνατε πενήντα χρόνια στο θέατρο, παίξατε σημαντικούς ρόλους. Πως ήταν τότε τα παρασκήνια, υπήρχαν κακοποιητικές ή ανάρμοστες σεξουαλικές συμπεριφορές και παρενοχλήσεις;

Τα παρασκήνια ήταν μια συναδελφική δουλειά. Και ήταν πολύ ωραία τα τότε παρασκήνια. Συνάδελφοι ήμασταν, όλοι για τον ίδιο σκοπό αγωνιζόμασταν, επαγγελματίες που δουλεύαμε για να κάνουμε μια καλή παράσταση. Δεν νομίζω ότι υπήρχαν κακοποιητικές συμπεριφορές ή ανάρμοστες σεξουαλικές συμπεριφορές. Εγώ δεν αντιμετώπισα τέτοιου είδους καταστάσεις. Δεν έπεσαν στην αντίληψή μου.

Άρα, σε εσάς δεν έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο;

Τι παρενόχληση να μου κάνουν; Να έρθει κάποιος που του αρέσουν τα αγόρια και να μου κάνει τέτοια; Υπήρχαν πολλοί στο θέατρο που τους άρεσε αυτό, εμένα δεν μου άρεσε. Δεν ήταν του γούστου μου. Δεν ήταν η επιλογή μου. Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος από τη φύση του να κάνει αυτό που νομίζει,

αυτό που του αρέσει κι αυτό συμβαίνει από την αρχαιότητα μέχρι και τις μέρες μας. Βλέπετε ότι πρόσφατα επισημοποιήθηκαν οι γάμοι μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. Ουδείς μπορεί να τους το απαγορεύσει αυτό. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς, σε όλα τα επαγγέλματα. Εμένα η αδυναμία μου και η ομορφιά της ζωής ήταν πάντοτε η γυναίκα.

Πηγή εικόνας: NDP Photo


Διαβαστε Ακομη

Αποκλειστική μαρτυρία: Η στιγμή που βρέθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας στο καμαρίνι της Τραϊάνας Ανανίας

Η επίδειξη δύναμης της παίκτριας στο Survivor: “Τρέχει σαν άλογο κούρσας”