Γιώργος Παπαχαραλάμπους: Η εμπειρία του στις Ειδικές Δυνάμεις ως αντίστοιχο Survivor

Ένα κομβικό κομμάτι στη ζωή μου, το οποίο ήταν μια μεγάλη πρόκληση όπως αντίστοιχα είναι αυτό που θα βιώσω στο Survivor.

Με δυο ακόμα νέες προσθήκες συνεχίζεται το Survivor, όπως παρακολουθήσαμε τη νύχτα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο οποίος ήρθε να ενισχύσει την ομάδα των Διασήμων.

«Η μόνη φορά που έχω βρεθεί σε αντίστοιχη περίπτωση ήταν στα σχοινάκια, που λέμε, πέρσι όταν ήμουν στον στρατό και έμεινα στο βουνό για 5 μέρες. Αυτό είναι ότι πιο κοντινό στην απομόνωση έχω βιώσει μέχρι σήμερα» εξομολογήθηκε αρχικά ο 29χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής και πλέον παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor.

«Ένα κομβικό κομμάτι στη ζωή μου, το οποίο ήταν μια αρκετά μεγάλη πρόκληση, όπως αντίστοιχα είναι αυτό που θα βιώσω εδώ, είναι η απόφαση μου να υπηρετήσω πριν από κάποιους μήνες στις Ειδικές Δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα στα αλεξίπτωτα, στη σχολή αλεξιπτωτιστών. Το να είσαι σε ένα αεροπλάνο, να ανοίγει η πύλη και δίχως σκέψη να πηδάς κάτω είναι σίγουρα κάτι το οποίο οποιονδήποτε θα τον κάνει να ξεπεράσει τα όρια γιατί, καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι δεν είμαστε φτιαγμένοι για να πετάμε αλλά για να περπατάμε».

«Ήταν ένα πολύ καλό κομμάτι στη ζωή μου. Μου έμαθε πάρα πολλά, με βοήθησε σε πάρα πολλά. Θετικά και αρνητικά, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε βοηθάει το καθένα με τον τρόπο του. Σίγουρα ήταν ένα αντίστοιχο Survivor» συμπλήρωσε, επίσης, ο νέος παίκτης του Survivor κατά τις πρώτες του συστάσεις προς το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γιάννης αποκαλύπτεται: “Εμπάθεια στις γυναίκες και έλλειψη σεβασμού”

Σάσα Μπάστα: Βρίσκεται ξαφνικά ναυαγός σε ένα έρημο νησί τι θα έπαιρνε μαζί της