«Γκομενάρα»: Έξαλλος ο Ευαγγελάτος με το σχόλιο για την Τατιάνα – Ο άγριος καβγάς και τα στραβά μάτια

Σίγουρα όταν παντρεύεσαι μια γυναίκα σαν την Τατιάνα Στεφανίδου πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι θα έχει και τα φλερτ της!
Ο Νίκος Ευαγγελάτος φαίνεται πως έγινε έξαλλος με σχόλιο στο Instagram που έγραφε «γκομενάρα» και αναφερόταν στη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς. Γιατί εν τέλει έκανε τα στραβά μάτια;

Αυτό τείνει να γίνει καθημερινό φαινόμενο για την παρουσιάστρια στο Instagram αφού δεν λείπουν και τα “λιγούρια” κάτω από κάθε φωτογραφία της! Με την ευκαιρία, αυτό είναι το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Νίκου Ευαγγελάτου.

“Γκομενάρα” σχολίασε ένας σε φωτογραφία που ανέβασε η Τατιάνα Στεφανίδου, ένα σχόλιο που σίγουρα δεν άρεσε στον Νίκο Ευαγγελάτο!

Μάλιστα ο παρουσιαστής έχει ξεκαθαρίσει στην σύζυγό του ότι δεν θέλει να ασχολείται πολύ με τα social media, ενώ δεν είναι λίγοι και οι καβγάδες του ζευγαριού γι’ αυτό τον λόγο!

Ωστόσο είναι και οι… χορηγοί στην μέση, οπότε η παρουσιάστρια δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά! Επομένως ο Νίκος Ευαγγελάτος θα πρέπει να κάνει τα στραβά μάτια!

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Τατιάνας Στεφανίδου: «Μετάνιωσα που τον απάτησα»
Πριν καιρό η Τατιάνα Στεφανίδου είχε κάνει αποκαλύψεις «φωτιά», καθώς είχε εξομολογηθεί για πρώτη φορά πως έχει απατήσει και ήταν κάτι που μετάνιωσε. Αυτό βέβαια δεν αφορούσε τη σχέση της με το Νίκο Ευαγγελάτο, ωστόσο και μόνο στην ιδέα «τρέμει» ο γνωστός δημοσιογράφος. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού.

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της είχε παραδεχθεί ότι είχε απατήσει προηγούμενη σχέση της και μάλιστα δήλωσε πως είναι κάτι για το οποίο μετανιώνει ακόμη και σήμερα. Η παρουσιάστρια ακόμη δήλωσε πως έχει απατηθεί αλλά δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για την ίδια σχέση. Πάντως, για τη δική της απιστία αναγνωρίζει, ότι ήταν το μεγάλο λάθος της.

Τατιάνα Στεφανίδου: «Μετάνιωσε που τον απάτησα»
«Kι εγώ έχω απατήσει. Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει. Θα έπρεπε να πω τελειώνουμε και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε. Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο».

«Έσβησε» για πάντα το χαμόγελό της: Πέθανε ξαφνικά 30χρονη TikToker, μητέρα δύο αγοριών – Η ανάρτηση της φίλης της

Τραγωδία στα Τέμπη: «Είναι ζώα, φονιάδες, δεν ήταν ατύχημα, έκαψαν ζωντανά τα παιδιά» – Συγκλονίζει ο πεθερός του μηχανοδηγού