Η αυτοκριτική του Βασίλη Μίχα για τις διατροφικές διαταραχές: “Αναγνωρίζω το μερίδιο ευθύνης μου”

Δεν σε κάνει λιγότερο άντρα το να μιλάς. Το γεγονός ότι δε μίλησα σε κάποιον ειδικό ήταν δικό μου θέμα.

Για τις διατροφικές διαταραχές που πέρασε, την ενασχόλησή του με το μόντελινγκ αλλά και τη στροφή του στην υποκριτική μιλά ο Βασίλης Μίχας. Τον νεαρό ηθοποιό, που και φέτος βλέπουμε στη «Γη της Ελιάς» στον ρόλο του Χρήστου, συνάντησε η ρεπόρτερ Άννα Πανταζή για λογαριασμό της εκπομπής «Ελένη».

«Έπαιζα ποδόσφαιρο από τα 7 μου μέχρι που, μετά από κάποιους τραυματισμούς, αναγκάστηκα να το σταματήσω. Μετά δεν ήξερα τι να κάνω και πώς να κινηθώ επαγγελματικά. Εκεί προέκυψε το μόντελιγνκ», περιγράφει ο Βασίλης Μίχας.

«Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές για τις οποίες έχω μερίδιο ευθύνης αλλά, όταν ένα πρακτορείο σου ζητάει να αδυνατίσεις, δεν είναι όλα στο χέρι σου. Το γεγονός ότι δε μίλησα σε κάποιον ειδικό ήταν δικό μου θέμα. Καλό είναι όμως οι άνθρωποι να μιλάνε», σημειώνει ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο.

«Με προβληματίζει ο τρόπος έκφρασης σήμερα. Δεν σε κάνει λιγότερο άντρα όταν μιλάς. Επειδή έβλεπα πολύ ωραία παιδιά στο μόντελινγκ, ήθελα να βρω τη ρευστότητα των πραγμάτων και αυτό το βρήκα στην υποκριτική. Μικρός βοηθούσα τον πατέρα στην οικοδομής. Θυμάμαι κάθε πρωί σταματάγαμε στον φούρνο και μετά πηγαίναμε για δουλειά», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Βασίλης Μίχας.

«Χαίρομαι που είμαι μέρος της «Γης της Ελιάς». Στον δρόμο με σταματάνε για να μου πουν αυτά που έχει κάνει ο ρόλος μου και μου λένε ‘’ντροπή σου’’. Η μητέρα μου, όταν πάω να τη δω, επηρεασμένη από τη σειρά μου λέει ότι είμαι κακός και ότι δε με θέλει. Της εξηγώ απλά ότι είναι ένας ρόλος. Η μητέρα μου με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: έφυγα τρέχοντας από τη δουλειά για να σε δω στη σειρά», δηλώνει ο Βασίλης Μίχας.

Η απάντηση του Δημάρχου Σαρωνικού στις καταγγελίες της Ναταλί Κάκκαβα: Καταχρηστική συμπεριφορά

Αναζητώντας τον Alpha: Ένα ταξίδι στα αστέρια