Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη μιλά για τη βαθιά της θλίψη και απόγνωση

Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη αποκαλύπτει ότι και εκείνη έχει βιώσει την έντονη έλευση μιας ερώτησης που ο δημοσιογράφος υποχρεούται να κάνει. Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και στον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου, την Κυριακή μεσημέρι, στον Alpha. Μέσα σε όλα, η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στον συνδυασμό θεάτρου με τηλεόραση, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στην έκθεση του καλλιτέχνη και στην ψυχοθεραπεία.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη επεσήμανε ότι “με τον διπλό ρόλο, ας πούμε, της παράστασης και της τηλεόρασης αφαιρείς ουσίες από το κάθε πράγμα που έχεις να προσφέρεις, γιατί δεν υπάρχει αντοχή. Από την άλλη, θαυμάζω πολύ τους ηθοποιούς που τα καταφέρνουν”.

“Έχω βιώσει πολλές φορές, εγώ ίδια, σε μια χαρά ή σε μια πρεμιέρα, την έλευση βίαια μιας ερώτησης που ο δημοσιογράφος είναι υποχρεωμένος να κάνει. Απαιτεί μια σκέψη για το πώς θα αντιδράσεις και ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντιδράσεις. Όχι όλοι είναι έτοιμοι γι’ αυτό. Από την άλλη, εκείνη τη στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να αρνηθείς. Έτσι, απαιτεί μεγάλη προσοχή”.

“Για να γίνεις ηθοποιός, πρέπει να έχεις κάποιες πέτρες! Θέλω να πω ότι είναι τόσο μεγάλη η έκθεση που πιστεύω ότι ένας ηθοποιός χρειάζεται πάντα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, πολλή αγάπη και προσοχή. Ωστόσο, να εισέλθεις σε αυτό το επάγγελμα για να αντιμετωπίσεις τα δικά σου, το θεωρώ λίγο επικίνδυνο. Τη ψυχοθεραπεία τη βλέπω ως ψυχοθεραπεία, όχι ως τη δουλειά μου”.

“Κάνω χρόνια ψυχοθεραπεία. Όταν είδα ορισμένα σημάδια που με οδηγούσαν σε βαθιά θλίψη και απόγνωση, κατάλαβα ότι ίσως να μην είναι καλό να μην το συζητήσω με τη μαμά μου ή με κάποιον φίλο, αλλά να επιλέξω έναν τρόπο για να μιλήσω καλύτερα με τον εαυτό μου, μέσα από μια σχέση ψυχοθεραπευτική, θα είναι πολύ χρήσιμο”, πρόσθεσε ειλικρινά η Αλεξάνδρα Αϊδίνη στη νέα της τηλεοπτική συνέντευξη στον Alpha.

Η Ιωάννα Σαρρή μιλάει για την πάρεση Bell και την παράλυση στην αριστερή πλευρά του προσώπου της

Η σημασία του θύματος στα κακά πράγματα σύμφωνα με την Άννα Αδριανού