Η αλήθεια για τη δήλωση της Σίσσυς Χρηστίδου για την Ιωάννα Μαλέσκου, όπως την ερμήνευσε Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για τα σχόλια που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για την Ιωάννα Μαλέσκου και την απάντηση της τελευταίας σε δηλώσεις της.

«Η Σίσσυ με αυτό που είπε ήταν υπέρ της Ιωάννας. Δεν υπήρχε beef για να τα βάλουμε σε μία σειρά γιατί θα τρελαθούμε. Μετά απάντησε η Μαλέσκου και είπε ότι αν έτσι νομίζει, είναι δικό της πρόβλημα. Η Σίσσυ, όμως, πήρε το μέρος της ουσιαστικά. Άλλο να διαβάζεις έναν τίτλο. Όχι, εν ήταν διπλής ανάγνωσης αυτό που είπε η Σίσσυ» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά μεταφέροντας τα λεγόμενα της Σίσσυς Χρηστίδου» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

«Έβαλε και τον εαυτό της μέσα και έκανε κριτική και αυτοκριτική σε ένα γενικότερο πλαίσιο για την τηλεόραση και τα πρόσωπα. Άρα, τη στήριξε ότι δεν είναι τόσο καλοδεχούμενα τα καινούρια πρόσωπα. Εμείς μπορεί να γνωρίσαμε την Ιωάννα Μαλέσκου έτσι, αλλά έκανε στην Κρήτη εκπομπές… Έβαλε και τον εαυτό της μέσα η Σίσσυ και τη δικαιολόγησε ότι έχει δίκιο για αυτά που είπες. Δεν είναι το ουρανοκατέβατος, αλλά ότι ξαφνικά αποκτάς μία αναγνωρισιμότητα κι όλοι ασχολούνται μαζί σου… Δεν τα έβαλε η Σίσσυ μαζί της και επιβεβαίωσε την Μαλέσκου. Μετά ρώτησαν την Μαλέσκου, η οποία προφανώς δεν το είδε και είπε δικό της πρόβλημα» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανατρέπει τον Δημήτρη Κουτσούμπα: Οργή για σεξισμό και εξευτελισμό

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Η απόφασή μου για το τέλος του “Δέκα Λεπτά Κήρυγμα” μετά από 3,5 χρόνια