Η Αληθινή Βερόνικα Αργέντζη: Η ιστορία πίσω από το λαμπερό περιτύλιγμα

“Μπορεί να φαινόμουν απόμακρη αλλά ήμουν ένα κορίτσι που είχε τις αγωνίες, τους φόβους και τις πληγές του” εξομολογείται η Βερόνικα Αργέντζη.

Με αφορμή τη νέα παράσταση στην οποία συμμετέχει στη Θεσσαλονίκη, η Βερόνικα Αργέντζη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ξεκίνημα στην υποκριτική και τη διαχείριση της επιτυχίας με το σίριαλ «Τμήμα Ηθών», τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην επαγγελματική της διαδρομή και τις πληγές που έφερε από την παιδική της ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, η Βερόνικα Αργέντζη εξομολογήθηκε ότι “στα 19 μου ήταν σαν να βρίσκομαι στον βυθό χωρίς οξυγόνο, αλλά μου έρχονταν προτάσεις. Δεν ήταν τόσο παρόμοιες με αυτά που έκανα στο ‘Τμήμα Ηθών’, έκανα και άλλα πράγματα, αλλά τότε έλεγα όχι σε πολλά πράγματα. Ήθελα να είμαι περισσότερα από απλά το λαμπερό περιτύλιγμα που φαινόμουν να είμαι”.

“Λόγω του ότι αναγκάστηκα να παλέψω από μικρή ηλικία για τη ζωή μου και τα βασικά, ό,τι φαινόμουν τότε ως απόμακρη ήταν ένα κορίτσι που αγωνιζόταν, δούλευε και είχε τους φόβους και τις πληγές του. Με τρόμαζε αυτή η εικόνα. Τώρα αγαπώ την εικόνα μου, γιατί μπορώ να τη διαχειριστώ όπως θέλω, αλλά τότε ήθελα να μιλήσω για αυτά που ένιωθα μέσα μου”.

“Δεν μπήκα στο επάγγελμα για οικονομικούς λόγους, γιατί τότε δεν κερδίζαμε πολλά χρήματα και δεν ήταν η κύρια αιτία, αλλά ήταν μια ανάγκη να επουλώσω τις πληγές μου. Πληγές που είχα από παιδί και ευτυχώς με οδήγησε το θεϊκό δώρο του ένστικτου να ακολουθήσω αυτό το μονοπάτι”, πρόσθεσε επίσης η Βερόνικα Αργέντζη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης

Αναζήτηση

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι στον Κώστα Τσουρό: Αυτό ήταν, τίποτα άλλο και δεν παρεξηγούμαι

Κατερίνα Κακοσαίου: Η αλήθεια για την Εθνική ∆ιαδικτυακή Προστασία Παιδιών