Η αναδόμηση του Χρήστου Βασιλόπουλου μετά το τέλος της σχέσης με το κεφάλι ψηλά

Φυσικά, σε μια χωρισμό φταίνε και οι δύο, έχω αναλάβει τις ευθύνες μου και σε ό,τι έχω κάνει λάθος

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραχώρησε μια εξονυχιστική συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο με αφορμή τη νέα του παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο. Ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική του ζωή και τον χωρισμό από τη σύζυγο του εννέα μόλις μήνες μετά τον ερχομό του γιου του

Με τη σύντροφό σου, Σάρα, απέκτησες τον γιο σου, Απόλλωνα και πριν από 9 μήνες έγινε γνωστό ότι χωρίσατε.

Πράγματι. Όταν δύο άνθρωποι δεν έχουν πολλά να πουν μεταξύ τους, όταν δεν απολαμβάνουν τη σχέση τους ή το ερωτικό μέρος ή όλα αυτά που κάνουν ένα ζευγάρι να είναι μαζί, τότε δεν χρειάζεται να είναι. Είμαι άνθρωπος που δεν χρειάζεται να περιμένει πολύ για να καταλάβει ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στη ζωή του. Το προσπάθησα όσο μπορούσα, αλλά σκεφτόμαστε διαφορετικά με τη Σάρα.

Ίσως η ζωή μας μας έφερε κοντά για να αποκτήσουμε αυτό το υπέροχο πλάσμα, τον Απόλλωνα. Έτσι κάτι καλό βγήκε από όλα αυτά. Έχω νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Λος Άντζελες, 10 λεπτά από το σπίτι της Σάρα. Και οι δύο αφιερωμένοι στο να μεγαλώσουμε το παιδί μας όσο καλύτερα γίνεται. Είμαστε και οι δύο καλά, συνεννοούμαστε και αυτό είναι το βασικό.

«Όταν τελείωσε η σχέση μας, έφυγα με το κεφάλι ψηλά και τη συνείδησή μου καθαρή γιατί προσπάθησα να κάνω τα πάντα. Φυσικά, σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο, έχω αναλάβει τις ευθύνες μου και σε ό,τι έχω κάνει λάθος. Νομίζω ότι έκανα ό,τι μπορούσα, από τη δική μου πλευρά. Δεν αφήνω έτσι μια σχέση, είτε ερωτική είτε φιλική. Παλεύω όσο μπορώ» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Χρήστος Βασιλόπουλος στη νέα του συνέντευξη.

Διαβάστε Επίσης

Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Ξανθόπουλου μετά το τροχαίο

Η Μαρία Χατζηστεφανή προκαλεί οργή στο Dragons’ Den: “Μην αφήσεις κανέναν άλλο να τελειώσει”