Η Αναφορά της Στέλλας Γεωργιάδου στη Συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο: Το Τώρα Μου Μιλάει και η Απουσία του Ονόματός του

Η Στέλλα Γεωργιάδου μίλησε για το ταξίδι της στην Κύπρο και την απόφασή της να επιστρέψει στη μουσική σκηνή. Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Λάνθιμο σε ένα βίντεο κλιπ που έγραψε ως “σκηνοθεσία νούμερο 3”. Ήταν το τρίτο και τελευταίο βίντεο κλιπ που έκανε, αλλά ακόμα και σήμερα το αποτέλεσμα φαίνεται φρέσκο και εντυπωσιακό.

Η Στέλλα Γεωργιάδου μίλησε επίσης για την επαγγελματική της πορεία και την αγάπη της για τα γαϊδουράκια που φροντίζει στη φάρμα της στην Κύπρο. Μετά από μια περίοδο ανασφάλειας, αποφάσισε να επιστρέψει στη μουσική και να συνεχίσει την καριέρα της, βρίσκοντας ϭναν νέο ορίζοντα στη ζωή της.

Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε και τις συνεργασίες που την έκαναν να νιώθει ζωντανή και ενεργή στον χώρο της μουσικής. Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, η Στέλλα Γεωργιάδου είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το μέλλον με όλη της τη δύναμη και το πάθος που τη χαρακτηρίζουν.

Η Μαρία Καρυστιανού επιστρέφει στο Ευρωκοινοβούλιο: Δεκτή η αναφορά της από την επιτροπή

Καίτη Γκρέυ: Επιστροφή στο σπίτι μετά από μήνα νοσηλείας