Η ανακάλυψη της Δανάης Μπάρκα: Τα ανεπιθύμητα φώτα της δημοσιότητας

«Η φιλία για μένα είναι ζωή, είναι αγάπη, συνήθεια, καταφύγιο και τρέλες», δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.

Στο podcast της Lifo μίλησε η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια αντιμετώπισε τις δυσκολίες της ζωής, αναφέρθηκε στους τίτλους που είδε το όνομά της μετά τα δημόσια φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και συζήτησε για το θέμα της φιλίας!

«Θα υπάρχουν πάντα δυσκολίες στη ζωή, είτε είναι δίκαιες είτε αδίκες για μένα, είτε προκαλούνται από παρεξηγήσεις, πάντα θα υπάρχουν δυσκολίες. Μετά από τις δυσκολίες έρχεται το ουράνιο τόξο που μπορείς να περιμένεις. Εγώ ανήκω στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι αν αφήνεις τα σκυλιά να γαβγίζουν χωρίς να τους πετάς πέτρες σε κάθε γωνιά, δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου.

Όταν ξέρω ότι μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη το βράδυ και όταν έχω γύρω μου ανθρώπους που με προστατεύουν και με στηρίζουν, τότε αντιμετωπίζω με θάρρος τις δυσκολίες. Ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπω το όνομά μου σε τίτλους που δεν ήθελα και δεν ονειρευόμουν να δω, αλλά ακόμη και αυτό μπορεί να είναι ένα μάθημα για μένα», δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε επίσης: «Η φιλία για μένα είναι ζωή, είναι αγάπη, συνήθεια, καταφύγιο και τρέλες. Απενεργοποίησα τα σχόλια στο Instagram όταν είδα πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς που απλώς ήθελαν να βρίζουν και είπα “δεν θα με τρελάνετε”. Όταν το έκανα, το έκανα κυρίως για τους ανθρώπους που με περιβάλλουν. Η μητέρα μου με ρωτάει “πώς το αντέχεις;”».


Διαβαστε Ακομη

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης: Η απόφαση για χωρισμό

Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντώνα: Απροσδόκητος χωρισμός για το ζευγάρι;