Η αναμέτρηση του Δημήτρη Κόκοτα με τη ζωή: 16η μέρα στην τραχειοστομία

“Ο Δημήτρης Κόκοτας ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανένα θέμα και θα είναι καλά” δηλώνει στο Live News η αδελφή του.

Τον δικό του Γολγοθά συνεχίζει να ανεβαίνει ο Δημήτρης Κόκοτας ύστερα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής παραμένει για 16η ημέρα διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Γεννηματάς ενώ, όπως δήλωσε η Ματίνα Παγώνη στο MEGA, του έχει γίνει και τραχειοστομία.

Ειδικότερα, η Ματίνα Παγώνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «του έκαναν τραχειοστομία. Σταθερός είναι. Αυτό μπορούμε να πούμε γιατί και η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα. Σταδιακά, σιγά-σιγά επειδή είναι άρρωστος της μονάδας, θέλουνε τον χρόνο του».

Όλο αυτό το διάστημα, ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να είναι ενθαρρυντικά. Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η αδελφή του τραγουδιστή, Έλλη Κόκοτα το απόγευμα της Παρασκευής.

«Πάει κάθε μέρα και καλύτερα. Και εμείς περιμένουμε, όπως περιμένετε και εσείς, έχουμε ενημέρωση μόνο από τους γιατρούς. Είναι καλύτερα, κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Εμείς περιμένουμε, κάθε μέρα, ώρα-ώρα, μέρα-μέρα. Ο Δημήτρης ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανένα θέμα και θα είναι καλά».


Διαβαστε Ακομη

Χαστούκι στους Αγοραστές: Η Απογοήτευση με την Λειψανοθήκη

Η σημασία της προσπάθειας στις σχέσεις, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μακαλιά