Η αναμνήσεις της γιαγιάς μου στον Αϊ Γιάννη τον Ρώσο

Με πήγαν, έπιναν καφέ κι εγώ την ώρα που άνοιγε η παλιά γέφυρα στη Χαλκίδα, ανέβηκα στο ένα σκέλος της γέφυρας και με κατέβασε η πυροσβεστική” ανέφερε η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Τη Φωτεινή Βελεσιώτου φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για πρώτη φορά στο The 2night show. Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε μεταξύ άλλων για την παιδική της ηλικία και το πόσο ζωηρή ήταν.

“Τα αγόρια με έβαζαν για αρχηγό γιατί με φοβόντουσαν. Αυτό το αγοροκόριτσο παραμένει. Ήμασταν 4 αδέρφια και τα 3 ήταν μία χαρά, αλοιφή. Ό,τι έλεγε ο πατέρας και η μάνα. Εγώ το ανάποδο. Ήμουν η τρίτη και φαρμακερή. Όχι προβλήματα. Έλεγαν να γυρίσουμε 8 η ώρα στο σπίτι κι εγώ δεν γυρνούσα ποτέ στις 8. Φώναζε σε όλη την Καρδίτσα η καημένη η μάνα κι εγώ έβαζα στον σταθμό καρφιά για να τα πατάει το τρένο και να ισιώνουν. Κάναμε συλλογή” περιέγραψε η Φωτεινή Βελεσιώτου.

“Με πήγε η γιαγιά μου στο Αϊ Γιάννη τον Ρώσο στην Εύβοια για να ηρεμήσω όταν ήμουν 6. Με πήγαν, έπιναν καφέ κι εγώ την ώρα που άνοιγε η παλιά γέφυρα στη Χαλκίδα, ανέβηκα στο ένα σκέλος της γέφυρας και με κατέβασε η πυροσβεστική” συνέχισε η Φωτεινή Βελεσιώτου.


Διαβαστε Ακομη

Ελεονώρα Μελέτη: Η δέσμευσή της για την ενίσχυση της φωνής των γυναικών στην Ευρωβουλή

Φραστικό επεισόδιο με ύβpεις μεταξύ Κασσελάκη και δημοσιογράφου – «Μ@λ…κας είσαι και φαίνεσαι»