Η αναμνηστική αναδρομή της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Τέσσερα χρόνια μετά την τραγωδία

Κάθε χρόνο αυτή η μέρα είναι λίγο διαφορετική. Εγώ μέσα μου αισθάνομαι όμορφη.

Καλεσμένη στην εκπομπή Live News βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (20/5) η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Τέσσερα χρόνια ακριβώς μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε με το βιτριόλι, η γνωστή motivational speaker περιγράφει όσα έζησε όλο αυτό το διάστημα, καθώς και για τον αγώνα που συνεχίζει και θα συνεχίσει να δίνει.

«Τα θύματα επιθέσεων με βιτριόλι που είμαστε αρκετά τα τελευταία χρόνια – όσα έχουμε επιζήσει, γιατί είμαι από τα λίγα θύματα που έχει επιζήσει – δεν βγαίνουμε να μιλάμε εύκολα. Υπάρχει φόβος κι ίσως ενοχές δεν ξέρω», δηλώνει αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Κάθε χρονιά αυτή η μέρα είναι λίγο διαφορετική, είναι και γλυκιά και πικρή, περίεργο συναίσθημα. Πικρή είναι γιατί αναλογίζομαι πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου και γλυκιά γιατί βελτιώνεται η ζωή μου μέρα με τη μέρα. Αυτό είναι ένα θετικό σημάδι που μου δίνει κι εμένα κουράγιο για να συνεχίσω», εξομολογείται στη συνέχεια στην κάμερα του MEGA.

«Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και σήμερα, δεν είμαι κάθε μέρα χαρούμενη. Η αναπηρία είναι μια υπόθεση που θέλει διαχείριση και δουλειά διαρκείας. Αλλά αυτό που θέλω να πω δημοσίως είναι: δεν τα παρατάμε ποτέ, δεν εγκαταλείπουμε ποτέ μέχρι την τελευταία μας αναπνοή. Αυτό είναι το σημαντικό για εμένα», επισημαίνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Δυστυχώς ό,τι καίγεται χάνεται για πάντα. Εγώ όμως μέσα μου αισθάνομαι όμορφη, νιώθω όμορφη. Υπάρχουν ακόμη κάποια λειτουργικά θέματα με τον λαιμό και τα μάτια μου», σημειώνει αμέσως μετά.

«Τα πράγματα που έχω επιλέξει να κάνω το τελευταίο διάστημα και που θέλω να συνεχίσω έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο και με τις σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους. Προσπαθώ να μην εστιάζω, όχι από φόβο αλλά γιατί νιώθω ότι μου λερώνει την ψυχή. Αυτό αισθάνομαι για αυτό τον άνθρωπο», παραδέχεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Live News.

Διαβάστε Επίσης

Έκτακτα μέτρα προστασίας‑ Κίνδυνος για παιδιά και καρδιοπαθείς

Η Άντζελα Γκερέκου φιλοξενεί τη Νίκη Λυμπεράκη στην Κέρκυρα: Μια Μεγάλη Συνάντηση