Η Αναστασία Παντούση μοιράζεται τις συγκλονιστικές της μνήμες

Η Αναστασία Παντούση αναφέρει ότι έχει ζήσει ένα τραγικό περιστατικό όταν ήταν παιδί, μια έκρηξη με γκάζι στο διαμέρισμα της προγιαγιάς της όπου έχασε τη ζωή της.

Σε μια πλήρη συνέντευξη στο ΒΗΜΑgazino, μίλησε για το σοκαριστικό περιστατικό που έζησε.

Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ έντονη θλίψη;

Όχι, αλλά όταν ήμουν παιδί, έζησα ένα τραγικό ατύχημα όπου έχασε τη ζωή της η προγιαγιά μου, όταν συνέβη μια έκρηξη με γκάζι στο διαμέρισμά της. Λίγα λεπτά πριν από αυτό, βρισκόμουν στο σπίτι της με τα ξαδέλφια μου. Από θαύμα σωθήκαμε. Θυμάμαι τον θόρυβο, τις φωνές, την αγωνία, τα κλάματα, τα μεγάλα που μας έλεγαν ότι εμείς τα παιδιά σωθήκαμε την τελευταία στιγμή, αλλά τα θυμάμαι λίγο θολά, σαν ένα κακό όνειρο.

Ποιο ήταν το πιο όμορφο ταξίδι που έκανες;

Ήταν το τελευταίο ταξίδι που έκανα στη Νορμανδία με τον σύντροφό μου. Βρεθήκαμε σε ένα μονοπάτι, χάθηκαμε σε γκρεμούς, ενώ δίπλα μας τρέχανε άγρια άλογα ελεύθερα. Από τον ουρανό ακούγονταν οι φωνές των γλάρων. Ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου.

Ο έρωτας μεγαλώνοντας χάνει τη μαγεία του;

Όχι. Είναι ένα συναίσθημα που δεν εξηγείται, δεν ελέγχεται. Σε μεταμορφώνει. Εγώ με τον έρωτα έχω δει να γίνομαι διαφορετική.

Πιστεύετε στο “για πάντα”;

Και ναι και όχι. Έχω μια δική μου θεωρία. Ακόμα κι αν δύο άτομα που αγαπήθηκαν δεν τα καταφέρουν στο τέλος, οι στιγμές που μοιράστηκαν θα είναι εκεί για πάντα, όσο ζουν σε αυτή τη Γη, γιατί συνέβηκαν…

Πηγή εικόνας: NDP

Ο Λάκης Γαβαλάς στο My Style Rocks: Η ανασφάλεια των φίλων του για τη σεξουαλικότητά του

Ο Κούλλης Νικολάου αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της Γης της Ελιάς