Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του Ερρίκου Πετιλόν: Ζητά βοήθεια να ξεφύγει από την εθιστική συνήθεια

«Δεν θέλω να ζω με μεθαδόνη, θέλω να απεξαρτηθώ. Δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου», λέει ο Ερρίκος Πετιλόν.

Στην εφημερίδα Espresso και τον Γιάννη Αρμουτίδη μίλησε ο Ερρίκος Πετιλόν. Ο άλλοτε ζεν πρεμιέ και καρδιοκατακτητής που έκανε τον γυναικείο πληθυσμό να αναστενάζει, τα τελευταία χρόνια ζει πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς υποφέρει από τον εθισμό του στις ουσίες.

«Θέλω να μπω σε έναν κλειστό χώρο, για ένα λογικό χρονικό διάστημα και όχι για πέντε χρόνια. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Έχω υποβληθεί σε επέμβαση με μπαλονάκι, ζω μόνος μου και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθω ανακοπή. Δεν μπορώ να κόψω αυτό το “πράγμα” αν δεν μπω κάπου για βοήθεια. Είμαι γεννημένος με διπολική διαταραχή και παράλληλα υποφέρω και από εθισμό σε ουσίες», είπε αρχικά ο Ερρίκος Πετιλόν.

Ο Ερρίκος Πετιλόν συμπλήρωσε: «Έχω πάει σε 25 κέντρα απεξάρτησης για ουσίες, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο ΚΕΘΕΑ μου είπαν ότι δεν δίνουν ούτε ασπιρίνη ούτε κανένα φάρμακο. Και εγώ δεν μπορώ να μην παίρνω κάτι. Εμφανίζω σύνδρομο στέρησης. Δεν θέλω να ζω με μεθαδόνη, θέλω να απεξαρτηθώ».

Ο Ερρίκος Πετιλόν ανέφερε στη συνέχεια: «Είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, είμαι άνεργος και πρέπει να δουλέψω, αλλά πρέπει να φροντίσω και την υγεία μου. Απόλυτη προτεραιότητα είναι να μπω σε έναν κλειστό χώρο βοήθειας. Τίποτα άλλο δεν ζητώ. Δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλήξω εδώ στο σπίτι που ζω ολομόναχος και να με βρουν έπειτα από ένα μήνα πεθαμένο».

Πηγή εικόνας: NDP

Αντίο στον ταλαντούχο Τάσο Μπιρσίμ: Η απώλεια στον κινηματογράφο

Η Ερωτική Σχέση της Σοφίας Βογιατζάκη με το Φαγητό