Η ανατριχιαστική ιστορία του Δημήτρη Μακρυνιώτη: Η αντιμετώπιση της ασθένειας Gravis με πίστη και αγάπη

“Μπορώ και το διαχειρίζομαι, έχω βρει τις ισορροπίες μου, έχω βρει τη δύναμή μου”, είπε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης. Ο γνωστός pastry chef, ο οποίος βρίσκεται εδώ και οκτώ χρόνια σε σχέση με τη Βάσω Μαζωνάκη, μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την ασθένεια Gravis από την οποία πάσχει.

«Είναι εύκολο ένας άνθρωπος που δεν έχει καθόλου αναγνωρισιμότητα, ξαφνικά να μη σταματάει το τηλέφωνο για να κάνει συνεντεύξεις, είναι πολύ εύκολο να νομίζεις ότι είσαι κάτι. Ήρθε μια μέρα ο Γιώργος Μαζωνάκης και μου λέει “Δημήτρη είσαι ζαχαροπλάστης, μη το ξεχάσεις”. Δεν συνεχίσαμε τη συζήτηση, λέγαμε τι θα κάνουμε το βράδυ. Το λέω και ανατριχιάζω, αλλά εγώ κατάλαβα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Για την ασθένεια που έχει, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είπε: «Έχω μια ασθένεια που λέγεται Gravis, είναι ασθένεια που χτυπά τους μυς. Μπορώ και το διαχειρίζομαι, έχω βρει τις ισορροπίες μου, έχω βρει τη δύναμή μου. Αντλώ δύναμη από τον θεό και την οικογένειά μου».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μίλησε για την σύντροφό του, Βάσω Μαζωνάκη: «Με τη Βάσω είμαστε μαζί 8 χρόνια. Με στηρίζει σε όλα. Από τη μέρα που τη γνώρισα, νιώθω πιο τυχερός από ποτέ. Στη ζωή μου δεν ένιωθα τυχερός και μου πήγαιναν όλα στραβά. Από τη μέρα που τη γνώρισα, άλλαξε η τύχη μου».

Λάκης Γαβαλάς αποθεώνει τον Γιώργο Μαζωνάκη: Μια πρότυπη οικογένεια

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκαλύπτει: Τα ψέματα των πολιτικών αρχηγών