Η ανατριχιαστική μαρτυρία του Δημήτρη Μάρκου στην επίθεση κατά της 20χρονης στην Ερμού: «Το κορίτσι δεν μπορούσε να μιλήσει για 3 λεπτά»

Διαβάστε περισσότερα…

Επίθεση στην Ερμού δέχτηκε μία 20χρονη κοπέλα από έναν Αφγανό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha και της Κατερίνας Αθανασιάδη. Το νεαρό κορίτσι που δέχτηκε μπουνιά στο πρόσωπο, έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε. Για βοήθεια έτρεξε ο λατερνατζής που βρισκόταν στο σημείο αλλά και υπάλληλοι από μαγαζιά οι οποίοι την έβαλαν να καθίσει για να ηρεμήσει. Στις εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ο κόσμος να κάνει αέρα στην κοπέλα.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και από τις περιγραφές των μαρτύρων εντόπισαν γρήγορα τον άνδρα που έκανε την επίθεση. Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν και ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος, ο οποίος έκανε γυρίσματα εκείνη την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Ο ίδιος μίλησε ζωντανά στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Έπεσα πάνω σε αυτό το δυσάρεστο περιστατικό γιατί μιλάμε για μία 20χρονη κοπέλα, σχεδόν στην ηλικία της κόρης μου. Ένα 20χρονο κορίτσι χτυπήθηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το περιστατικό με αναστάτωσε ως πατέρα» είπε χαρακτηριστικά.
Διαβαστε Ακομη

Βασίλης Θωμόπουλος: Η προοπτική της απόφασης του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Νίκος Καραγιώργης: Ο Διάδοχος του Σπύρου Μπιμπίλα στην Προεδρία του ΣΕΗ