Η ανατροπή του αιώνα: Ο τρόπος που θα επιστρέψουν Δαλάκα και Ασημίνα στο Survivor All Star

Survivor All Star: Τι θα συμβεί με Δαλάκα και Ασημίνα

Οι ανατροπές δεν πρόκειται να σταματήσουν για το Survivor All Star. Όλοι αναρωτιούνται γιατί η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την αποβολή τους από το παιχνίδι.

Οι δύο αθλήτριες, μετά από καταγγελίες του Νίκου Μπάρτζη, διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβεί τους όρους του παιχνιδιού καθώς βρέθηκαν με κινητό τηλέφωνο και έτσι αποβλήθηκαν.

Όμως, επιμένουν να μην επιστρέφουν στην Αθήνα παρ’ όλο που έχουν αποβληθεί από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Αυτές οι ημέρες είναι κρίσημες καθώς ήδη έχει γίνει γνωστό ότι οι δύο κοπέλες πρόκειται να συναντηθούν με τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να συζητήσουν κάποια πράγματα.

Πιθανότερο δε, είναι σύμφωνα με το Open Weekend οι δύο πλευρές να συζητήσουν την πιθανότητα επιστροφής της Κατερίνας και της Ασημίνας στο παιχνίδι παρά την παράβασή τους.

Η ανατροπή του αιώνα: Ο τρόπος που θα επιστρέψουν Δαλάκα και Ασημίνα στο Survivor All Star

Όπως μάλιστα ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, εκείνο που δείχνει να έχει προβληματίσει την παραγωγή είναι το γεγονός ότι δεν αποδεικνύεται ότι κάποια από τις δύο χρησιμοποίησε το κινητό, ενώ σε ό,τι αφορά το τσιγάρο που φέρεται να κρατούσε η Κατερίνα Δαλάκα, δεν είναι συνθήκη που υποδεικνύει παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού.

Κάπως έτσι λοιπόν και παίρνοντας ως δεδομένο το γεγονός ότι πρόκειται για δύο πολύ καλές παίκτριες, δεν αποκλείεται να ξαναδούμε Δαλάκα και Χατζηανδρέου μέσα στο παιχνίδι. Είναι άλλωστε πολύ περίεργο το γεγονός ότι δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα και δεν έχουν πάρει στα χέρια τους τα κινητά τους τηλέφωνα, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν σκέψεις από την παραγωγή για την επιστροφή τους στο παιχνίδι.

Survivor All Star: Το ρεπορτάζ για Δαλάκα και Ασημίνα

SURVIVORSURVIVOR ALL STARΑΣΗΜΙΝΑ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΑΛΑΚΑ SURVIVOR ALL STAR

Άντρας πληρώθηκε κατά λάθος 330 μισθούς: Άρπαξε 168.000 ευρώ, παραιτήθηκε κι ακόμη τον ψάχνουν

Survivor Spoiler 6-2: ΒΟΜΒΑ! Αυτή είναι 3η υποψήφια…