Η αναζήτηση του εαυτού μέσα από τα δικά μας καλά στοιχεία

“Έκανε μου δέκα ερωτήσεις και εγώ τα θεωρούσα δεδομένα. Μου είπε ότι κάνω λάθος και ότι δεν είναι καθόλου δεδομένα, αλλά όλα όσα έχω κατακτήσει αυτά τα χρόνια,” ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

“Ο κλινικός ψυχολόγος, Γιάννης Αθανασόπουλος, φιλοξενήθηκε απόψε το βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο παρουσιαστής αποκάλυψε όσα του είχε πει ο ψυχίατρος που είχε επισκεφτεί σχετικά με το γεγονός ότι δεν αναγνώριζε καλά ορισμένα στοιχεία στον χαρακτήρα του.

Ο ψυχίατρος μου είπε: πείτε μου κύριε Αρναούτογλου τα δικά σας καλά στοιχεία. Λέω τα δικά μου καλά στοιχεία; Δεν μπορούσα να βρω τίποτα και μου είπε: να σας ρωτήσω κάτι έχετε κάνει αυτό; Λέω όχι. Τότε μου λέει γιατί το θεωρείτε δεδομένο; Είναι καλό στοιχείο και γράψτε το. Έχετε πειράξει κάποιον; Όχι. Είναι πολύ καλό στοιχείο και γράψτε το. Γιατί έχετε τόσο υποβιβασμένο τον εαυτό σας;” περιέγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

“Μου έκανε δέκα ερωτήσεις και εγώ τα θεωρούσα δεδομένα. Μου είπε ότι κάνω λάθος και ότι δεν είναι καθόλου δεδομένα, αλλά όλα αυτά που έχω κατακτήσει αυτά τα χρόνια. Όμως, μου είπε ότι εσείς στον εαυτό σας δεν λέτε ένα μπράβο. Κοίταξε, μία χαρά είμαι!” τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Διαβάστε Επίσης

Επίθεση εναντίον της Σταυρούλας στο Survivor: Αποκαλύπτονται οι δικαιολογίες για τις μύδρους

Σταματίνα Τσιμτσιλή ανοίγει τον λόγο για τη συνεργασία της με την ΕΡΤ