Η ανίκητη Ντέπυ Γκολεμά: Η προσπάθεια απόλυσής της πέντε φορές

Η Ντέπυ Γκολεμά εξομολογείται ότι της έχει συμβεί να τηλεφωνούν άτομα εξοργισμένα και να τη βρίζουν, ακόμα και πολύ γνωστά πρόσωπα.

Η Ντέπυ Γκολεμά φιλοξενήθηκε από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο το απόγευμα της Τετάρτης στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, η έμπειρη δημοσιογράφος θυμήθηκε τις φορές που ζήτησαν να την απολύσουν από το μέσο όπου εργαζόταν, αλλά και τις συγνώμες που έχει ζητήσει κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της διαδρομής.

Συγκεκριμένα, η Ντέπυ Γκολεμά αποκάλυψε ότι “ναι, έχω αδικήσει, φυσικά. Με 30 χρόνια στήλη, 43 χρόνια επαγγελματικής δραστηριότητας, δεν είναι δυνατόν να μην αδικήσεις. Έχω πάρει τηλεφωνήματα να με απολύσουν, ευτυχώς, προσπάθησαν. Το ωραίο είναι ότι δεν με απέλυσαν ποτέ, αυτό είναι ένα επιπρόσθετο μετάλλιο για εμένα.”

“Νομίζω ότι ζήτησαν να με απολύσουν πέντε φορές. Έχω δημόσια παραδεχτεί το λάθος μου και έχω ζητήσει συγνώμη, γιατί είναι ωραίο να ζητάς συγνώμη. Οι συνάδελφοι που είναι από την άλλη πλευρά νομίζουν ότι επιτίθεμαι εναντίον τους. Δεν επιτίθεμαι εναντίον τους, αν πω κάτι, θα αναφέρομαι στην εκπομπή που παρουσιάζει ένα άτομο. Εκεί βρίσκεται το λάθος που πρέπει να αντιληφθούν οι συνάδελφοι.”

“Δεν έχω πρόβλημα με την Κατερίνα Καινούργιου ή τη Φαίη Σκορδά, παραδείγματος χάριν, τις οποίες γνωρίζω εδώ και 100 χρόνια. Αν πω κάτι, αφορά την εκπομπή και την απόφαση να αλλάξει ώρα. Δεν είναι προσωπικό” πρόσθεσε επίσης η Ντέπυ Γκολεμά στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ. “Μου έχει συμβεί να τηλεφωνούν εξοργισμένοι και να με βρίζουν, ακόμα και πολύ γνωστά πρόσωπα. Υπήρξε μια μεγάλη διαμάχη με ένα μεγάλο τηλεοπτικό όνομα, για πολλά χρόνια, αλλά μόλις με πήρε τηλέφωνο στην εφημερίδα του… ηρέμησε, ο Νίκος Χατζηνικολάου.”

Νέες μονομαχίες στο Survivor: Αλλαγές που έρχονται

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου υποστηρίζει τον Λαζόπουλο στη σάτιρα Κασσελάκη – Μακμπέθ: Αποκαλύπτοντας την αλήθεια