Η Ανθή Σαλαγκούδη μιλάει για την αυθεντικότητα στο δελτίο ειδήσεων

\”Πάντα αισθανόμουν ότι βρίσκομαι πιο κοντά στο infotainment, την πιο χαλαρή ενημέρωση\” παραδέχεται η Ανθή Σαλαγκούδη.

Με αφορμή την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων στο Attica Tv, η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους νιώθει σε αυτόν τον νέο ρόλο πολύ περισσότερο ο εαυτός της.

Φέτος για πρώτη φορά έχεις αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Ήταν μια καινούργια πρόκληση για σένα;

Είναι συναρπαστική εμπειρία το δελτίο ειδήσεων. Δεν προσανατολιζόμουν εκεί, καθώς πάντα αισθανόμουν ότι βρίσκομαι πιο κοντά στο infotainment, την πιο χαλαρή ενημέρωση. Ή με ενδιέφεραν περισσότερο εκπομπές με κοινωνικό περιεχόμενο και έντονο το ανθρωποκεντρικό στοιχείο, όπως οι Πρωταγωνιστές. Αλλά φέτος στο δελτίο μπορώ να πω ότι έχω νιώσει πολύ περισσότερο ο εαυτός μου. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο γεγονός ότι στο συγκεκριμένο κανάλι με πίστεψαν και μου επιτρέπουν να το κάνω με τον δικό μου τρόπο. Και θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να το εξελίξω όσο μπορώ καλύτερα.

Σε έχει εμπνεύσει η δουλειά κάποιου δημοσιογράφου;

Θαυμάζω την Κριστιάν Αμανπούρ για το κύρος και την αφοσίωση της σε αυτό που κάνει. Αλλά και για την εικόνα της, που δεν βγάζει καθόλου ναρκισσισμό. Ο χώρος έχει ναρκισσιστικά στοιχεία που με απωθούν. Πάνω απ’ όλα είναι η είδηση και κάποια στιγμή το ξεχνάμε αυτό.


Διαβαστε Ακομη

Ο Δημήτρης Σταρόβας αντιδρά στον όρο “συμπρωτεύουσα” για την Θεσσαλονίκη: Τι σημαίνει αυτό;

Η αποχώρηση με την τρίτη και φαρμακερή εξέλιξη του Survivor: Τέλος για τη φλογίτσα!