Η αντίδραση της Γωγώς Δελογιάννη στις καταγγελίες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: “Τις καρδιές μας παγώνει το Άλλο Άνθρωπο”

\”Μετά τις καταγγελίες δεν έχουμε μιλήσει. Δεν ξέρω και τι να πω, δεν έχω τι να πω\” ομολογεί η Γωγώ Δεληγιάννη.

Για την μακρόχρονη σχέση με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και την σταθερή συνεισφορά στην κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» μίλησε η Γωγώ Δελογιάννη όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ το απόγευμα της Παρασκευής. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γνωστή σεφ παραδέχθηκε πως η εμπιστοσύνη της κλονίστηκε μετά τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, η Γωγώ Δελογιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εννοείται πως κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μου. Έμαθα από τον Κώστα (σ.σ. Πολυχρονόπουλο) ότι «αύριο θα βγει αυτό», μου έστειλε μήνυμα και μου το είπε. «Ό,τι είναι να βγει, θα το ελέγξει η δικαιοσύνη» είπα. Τι να έλεγα; Δεν έχει και καμία σημασία, ότι είναι, θα αποδειχθεί. Ο Κώστας ισχυρίζεται ότι όλα είναι ψέματα, μακάρι και το εύχομαι, αλλά ό,τι και να πει η δικαιοσύνη τώρα έχει γίνει το πλήγμα στην αλληλεγγύη έχει γίνει. Η ζημιά έγινε. Μέσα σε έναν χρόνο και η Κιβωτός και ο Άλλος Άνθρωπος».

«Επειδή έκανα εντατική ψυχοθεραπεία τον τελευταίο καιρό, γιατί έλεγα «εγώ χαζή είμαι; Τυφλή; Ήμουν εκεί κάθε μέρα και έβλεπα, δεν μπορεί να μην έχω δει τίποτα», έλεγα στον εαυτό μου «κάτσε και σκέψου σημάδια που έχεις αγνοήσει».  Παιδιά, δεν έβρισκα! Και κατέληξα σε κάτι που είναι πιο συνολικό και πιο μεγάλο. Ότι, όταν σε κάτι θέλεις πολύ να πιστέψεις, όλα τα ψήγματα που μπαίνουν στη μέση δεν σε αφορούν και σου χαλάνε το όνειρο».«Μετά τις καταγγελίες δεν έχουμε μιλήσει. Δεν ξέρω και τι να πω, δεν έχω τι να πω. Σε άλλους εθελοντές έχει πει ο Κώστας πως θέλει να συνεχίσουν το έργο, μετά είπε ότι θα το συνεχίσει μόνος του και υπάρχει ένα χάος εκεί. Ωστόσο είμαστε πολλοί που έχουμε πρόθεση να κάνουμε κάτι, θα δούμε αν αυτό γίνει σκοπός».

«Τώρα έχω να πάω 10 – 15 μέρες στον Άλλο Άνθρωπος. Κάπως κρύωσε η καρδιά μου. Ήταν απέναντι από το μαγαζί μου και πήγαινα κάθε δυο μέρες ενώ έχουμε κάνει μαζί και πάρα πολλές δράσεις» συμπλήρωσε η Γωγώ Δεληγιάννη.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη αποκαλύπτει: Η εμπειρία της στο Nomads και οι πρώτοι χορηγοί της

Η επιστροφή της ξανθιάς Παναγιάς: Η Όλγα Πηλιάκη μετά το Survivor