Η αντίφαση του Νίκου Αναδιώτη: Αμαρτίες και προσωπικές πεποιθήσεις

“Μένει να αποδειχθεί τι μπορώ να προσφέρω στο Ευρωκοινοβούλιο”.

Καλεσμένος στην εκπομπή «T-live» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6) ο Νίκος Αναδιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο, μετά τη χθεσινή του εκλογή με το κόμμα «Νίκη», μίλησε για την επιτυχία του στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και τόνισε για ακόμη μία φορά την αντίθεσή του ως προς την ομοφυλοφιλία και τις ερωτικές πράξεις εκτός γάμου.

Ευρωεκλογές 2024: Ο Νίκος Αναδιώτης ζήτησε να δει την κάρτα και έμαθε από τον Νίκο Χατζηνικολάου ότι είναι πρώτος

«Θα ήθελα να πω κάτι. Παρατηρώντας πριν είδα μία κάρτα που δεν με εκφράζει προσωπικά, κατά λάθος μπήκε η «Νίκη» σε κάποια κόμματα που θεωρούνται ακροδεξιά. Ξέρω ότι δεν θα ήμουν εδώ, αν πίστευες ότι είμαι ένας εκπρόσωπος της άκρας δεξιάς. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ακροδεξιό», είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης.

«Δεν έχω πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι πράξη αλλά η ομοφυλοφιλική σεξουαλική δραστηριότητα, όπως και η ετεροφυλοφιλική ερωτική πράξη εκτός γάμου. Τα θεωρεί η Ορθοδοξία αμαρτία», σημειώνει αμέσως μετά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είμαι κι εγώ αμαρτωλός προφανώς. Αμάρτανα κι εγώ και εξακολουθώ να είμαι αμαρτωλός».

Νίκος Αναδιώτης: Το καυστικό σχόλιο για τον Κυριάκο Βελόπουλο – «Μέχρι και το πρόσωπό του έχει στο logo του κόμματος»«Μένει να αποδειχθεί τι μπορώ να προσφέρω στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο λόγος που επέλεξα να συστρατευθώ με τη Νίκη ήταν εξαρχής για να βοηθήσω το κίνημα και όχι να δω απαραίτητα τον εαυτό μου στην Ευρωβουλή», τόνισε σε άλλο σημείο ο Νίκος Αναδιώτης.


Διαβαστε Ακομη

Η συνάντηση της Άννας Δρούζα με τον Σταμάτη Κραουνάκη: Όσα δεν αποκαλύπτουμε

Η Ελένη Μενεγάκη απαντά στη Μαριάννα Κιμούλη: Τι απαντά για τον πατέρα σου