Η αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής: Η αδράνεια των κομμάτων στην εξουσία

“Η Χρυσή Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ για σένα μπαίνουν στο ίδιο καλάθι;” ρώτησε ο Γιώργος Χουδαλάκης και ο Πύρρος Δήμας έδωσε τη δική του απάντηση.

Με την προσέγγιση των Ευρωεκλογών, ο Πύρρος Δήμας, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Χουδαλάκη, “Χωρίς μακιγιάζ”, στο Attica Tv. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Πύρρος Δήμας αναφέρθηκε στην περίοδο που υπηρέτησε ως βουλευτής, τονίζοντας τη σημασία του ρόλου του στην Βόρεια Ήπειρο και την περίοδο των μνημονίων.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του, η Βόρεια Ήπειρος δεν είχε ακουστεί ποτέ στην ελληνική βουλή και ότι αντιπροσώπευε μια περιοχή που είχε να εκπροσωπηθεί εδώ και έναν αιώνα. Αναφερόμενος στην δύσκολη περίοδο με την παρουσία της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι συνέβαλε στην χώρα τους καιρούς που απαιτούνταν μεγάλες αποφάσεις.

Ο Γιώργος Χουδαλάκης ζήτησε διευκρίνηση σχετικά με την αντίληψη του για τη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας τις διαφορές μεταξύ τους. Ο Πύρρος Δήμας ανέφερε ότι και οι δύο πολιτικές δυνάμεις αποτελούσαν αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της αντίδρασης κατά τη διάρκεια της περιόδου των μνημονίων, χωρίς ωστόσο να συνδέει τις δράσεις τους.

Ανακαλύψτε το ΣΚΑΪ’s Νέο Παιχνίδι με το Πρώτο Τρέιλερ του Exatlon

Η Δέσποινα Βανδή ανατριχιάζει με την απώλεια του πατέρα της: Το δύσκολο αντίο