Η Άντζελα Γκερέκου: Η ανάγκη της να γίνει ηθοποιός, σύμφωνα με τον Στέφανο Κυριακίδη

“Η Άντζελα ως πολιτικός, εγώ ως καλλιτέχνης τα βρήκαμε κάπου! Είχε και καιρό να παίξει” τόνισε, με χιούμορ, ο Στέφανος Κυριακίδης.

Στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα βρέθηκε καλεσμένος ο Στέφανος Κυριακίδης, με αφορμή την κοινή θεατρική σύμπραξη με την Άντζελα Γκερέκου. Ο εκλεκτός πρωταγωνιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, με τρυφερά λόγια για την συνάδελφο του υπογραμμίζοντας μάλιστα πως τώρα έχει περισσότερο ανάγκη να είναι ηθοποιός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κυριακίδης δήλωσε αρχικά πως με την Άντζελα Γκερέκου είχαμε συνεργαστεί πιο μπροστά και στη «Γη της ελιάς» του MEGA. Μια πολύ καλή συνεργασία, από την πρώτη στιγμή. Είναι τώρα και στον ΕΟΤ! Ε η Άντζελα ως πολιτικός, εγώ ως καλλιτέχνης τα βρήκαμε κάπου. Είχε και καιρό να παίξει».

«Με άκουγε πιο πολύ η Άντζελα και μου έδινε χώρο. Μου άφηνε πιο πολύ τα ευαίσθητα μου κομμάτια να βγουν στο έργο γιατί αισθάνεσαι πως σε παρακολουθούν καμιά φορά οι πολιτικοί αλλά δεν μπορώ να την πω πως είναι πολιτικός. Εγώ πιστεύω ότι έχει μεγάλη ανάγκη τώρα να είναι ηθοποιός».

«Το να είσαι ηθοποιός είναι ανάγκη, σίγουρα. Άμα δεν το ήθελα δηλαδή θα έφευγα. Αλλιώς είμαι ένας γεροπαράξενος, ο οποίος δεν μπορεί να κάτσει στο σπίτι του. Δεν το κάνω όμως γι’ αυτό… και έχω λύσει και το πρόβλημα της αϋπνίας» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Στέφανος Κυριακίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.


Διαβαστε Ακομη

Βρέφος πέθαvε από μακαρονάδα με κιμά σε βρεφονηπιακό σταθμό (φωτο)

Η περιπέτεια της Δέσποινας Βανδή στο νοσοκομείο: Κρίση πανικού και αίσθηση καρδιακού επεισοδίου