Η απάντηση που δεν περιμέναμε: Ο Γκότσης ανέβασε βίντεο για το πως έκλεβε φαγητό στο Survivor All Star – «Today food καλύβα»

Survivor: Ο Ηλίας Γκότσης τρολάρει και απαντάει στις κατηγορίες

Ο Ηλίας Γκότσης απάντησε για την αποβολή του από το Survivor All Star και ο πρώην παίκτης δεν δίστασε να τρολάρει τη παραγωγή μετά από τις κατηγορίες ότι έκλεψε φαγητό.

Μετά τις κατηγορίες ότι είχε κανονίσει με ντόπιο να του φέρνει φαγητό ο νικητής του Survivor 2018 με ένα χιουμοριστικό βίντεο δείχνει πως έκανε τις… συναλλαγές του.

Στο βίντεο o Ηλίας Γκότσης πηγαίνει σε έναν ντόπιο τον οποίο χρηματίζει και του λέει: «Today food καλύβα» και φεύγει τρέχοντας.

Δείτε το βίντεο:

Ηλία μου Γκότση μου Για αυτό σ’αγαπαμε! Δε σταματάς να τρολαρεις Ψυχάρα μου!! #survivorGR #SurvivorAllstar2023 #meTonGotsi #teamGotsis pic.twitter.com/aBoQ9iNulf

— Nemesis Athena (@nemesisgreece) March 28, 2023

Όταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος «έκαψε» το Survivor

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, από την πρώτη στιγμή που αποχώρησε από τον All Star κύκλο, έδειξε ότι είναι έτοιμος για όλα. Δεν σταματά να σχολιάζει τα όσα γίνονται και να αφήνει αιχμές για την παραγωγή.

«Πώς γίνεται να μην έχει γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και να ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (αποχωρεί η Νικόλ), όταν ΜΟΝΟ 4 συγκεκριμένα στελέχη το γνωρίζουν; Ποιο από αυτά τα 4 άτομα δίνει τα spoiler πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης; Για ακόμη μια φορά, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και αν κάποιο από αυτά τα στελέχη άλλο, ας φύγει. Thanks me later παιδιά», έγραψε πριν από λίγες ημέρες.

Στη πρώτη του συνέντευξη, επίσης, στη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό Μας» είχε πει: «Ο λόγος που έφυγα χωρίς να πω κάτι ήταν ότι και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν θα το έπαιζε η παραγωγή γιατί δεν τους άρεσε. Και τώρα που βγήκα αυτό βλέπω. Για δέκα μέρες δεν έδινα προσωπικές συνεντεύξεις, είχα φάει μια κόκκινη κάρτα από την παραγωγή γιατί δεν έκανα κάποια πράγματα που μπορεί να θέλανε και δεν έπαιζα πουθενά».

SURVIVORSURVIVOR ALL STARΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ

Κόνι Μεταξά: Πόζες στον καυτό ήλιο, εντελώς προκλητική…

Καταπέλτης ο Λεσουέρ για λευκό τιγράκι: Έσπαγαν τα πλευρά με μικρές κινήσεις- Θα καταθέσω πληροφορίες