Η απάντηση της Νόνης Δούνια στον κ. Παπανώτα: Ψυχραιμία και αξιοπρέπεια

Η Νόνη Δούνια τονίζει ότι είναι αυτονόητο πως κάθε μορφή ρατσιστικής ή σεξιστικής συμπεριφοράς δεν συμβαδίζει με την εποχή μας.

Η Νόνη Δούνια παραχώρησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό OK! με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις προσεχείς Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Μεταξύ άλλων, η γοητευτική μοντέλο επιθυμούσε να απαντήσει με σαφήνεια στους κριτικούς της.

Συγκεκριμένα, η Νόνη Δούνια δήλωσε: “Έχω και επιθυμώ να προσφέρω πολλά, αν οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους στις 9 Ιουνίου. Θέλω να ασχοληθώ με την εξάλειψη κάθε μορφής διάκρισης κατά των γυναικών, με το σημαντικό θέμα της παραβατικότητας των ανηλίκων, με τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος και με την επίτευξη του brain gain στην πατρίδα μας. Θέλω να δημιουργήσω όλες τις απαραίτητες συνθήκες και ενέργειες, ώστε η νέα γενιά που εισέρχεται τώρα στην αγορά εργασίας να παραμείνει στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσει εδώ τα όνειρά της.”

Υπήρξαν πάλι κάποιοι, όπως και όταν εισήλθες στον χώρο της πολιτικής, που αμφισβήτησαν τις ικανότητές σου και ίσως τις προθέσεις σου. Ο Δημήτρης Παπανώτας, πριν ακόμη αποχωρήσει από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν τουλάχιστον περιφρονητικός απέναντί σου. Πώς αντιμετώπισες αυτή την κριτική;

Οι προθέσεις μου σχετικά με την πολιτική είναι ήδη φανερές από τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισα τον ρόλο μου ως βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας. Οι ικανότητές μου έχουν επίσης επιβεβαιωθεί μέσω της ενεργού μου δράσης ως βουλευτής, με συνεχή παρουσία στη Βουλή, ομιλίες εντός και εκτός Βουλής, και συνεχή άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου. Αντιμετώπισα το περιφρονητικό στάση του κ. Παπανώτα, καθώς και κάθε άλλη επίθεση εναντίον μου, με ψυχραιμία και αποφάσισα να μην ανταποκριθώ. Φυσικά, θεωρώ αυτονόητο ότι κάθε μορφή ρατσιστικής ή σεξιστικής συμπεριφοράς δεν αντικατοπτρίζει την εποχή μας και δεν έχει θέση στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Νέο τραυματισμός στο Survivor: Αποκαλύφθηκε η σοκαριστική εικόνα του ώμου!

Αποκαλύψεις από τη συνάντηση του Στέλιου Παρλιάρου με την Έλενα Παπαβασιλείου: Το μακροχρόνιο αγώνα και η απόλυτη επιτυχία