Η απάντηση του πατέρα που κατηγορείται για βιασμό του 4χρονου: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός 4χρονου παιδιού στη Βόρεια Ελλάδα, με κατηγορούμενους τον πατέρα του, ο οποίος είναι γιος ιερέα και την γιαγιά του, την πρεσβυτέρα.

Όπως έχουν γίνει γνωστές, οι περιγραφές του παιδιού σε ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό, ξεπερνούν κάθε σενάριο νοσηρότητας, ενώ όπως διαπιστώνεται από τους προαναφερθέντες που εξέτασαν τον 4χρονο, το μικρό αγγελούδι φέρεται να έχει την απόλυτη φρίκη στα χέρια του πατέρα του, το περασμένο καλοκαίρι.

Λίγες ημέρες μετά την καταγγελία της μητέρας, το παιδί υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, με το ίδιο μάλιστα να δυσκολεύεται ιδιαίτερα και να αντιδρά, καθώς δεν ήθελε να τον αγγίζει κανένας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το παιδί υπέστη σε θλαστική εκχύμωση του αριστερού αντιβραχίου, εκδορά στο δεξί γόνατο και μελανιά στο αριστερό γόνατο, ενώ δεν διαπιστώθηκε παρουσία κακώσεων στα γεννητικά όργανα.

Βιασμός 4χρονου: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Όπως ανέφερε στο Live News o δικηγόρος της μητέρας κ. Μαρακάκης: «Η ιατροδικαστική έγινε μεταξύ 15 – 20 ημερών μετά τις καταγγελλόμενες πράξεις. Εκ των πραγμάτων η καθυστέρηση που μεσολάβησε ήταν μεγάλη. Παρόλα αυτά, ήταν εμφανή τα σημάδια στα χεριά και τα πόδια που, όπως διαπιστώσαμε, το ίδιο το παιδί τα απέδωσε στο δέσιμο με ταινία. Ο ίδιος περίγραψε ότι ο πατέρας του τον έδενε με ταινία και από τα χέρια και από τα πόδια όταν έκαναν αυτά τα “παιχνίδια”»

Την ίδια ώρα, μέσω της δικηγόρου του, ο πατέρας του 4χρονου, υποστηρίζει ότι όλα είναι ψέματα και ότι η πρώην σύζυγος του θέλει να του πάρει το παιδί.

Η Μαρία Χατζηχαρίση, δικηγόρος του πατέρα 4χρονου αναφέρει: «Οι καταγγελίες σε βάρος του εντολέα μου και της μητέρας του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι απολύτως ψευδείς. Κίνητρο της καταγγέλλουσας είναι η προσβολή και η απαξίωση της προσωπικότητας του εντολέα μου, πατέρα του τέκνου, ώστε να επιτευχθεί η γονεϊκή αποξένωση και από τους συγγενείς της πατρικής του οικογένειας και αυτή η συμπεριφορά χρονολογείται από τότε που διασπάσθηκε η έγγαμη συμβίωση, έχουν δε εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που το αποδεικνύουν.

Αποκορύφωση της δόλιας αυτής συμπεριφοράς της μητέρας αποτέλεσε η καταγγελία για βιασμό του παιδιού από τον πατέρα, η οποία είναι απολύτως ψευδής, όπως προέκυψε από την έκθεση του αρμοδίου ιατροδικαστή, που διενεργήθηκε αμέσως μόλις υποβλήθηκε η καταγγελία, καθώς και από άλλα στοιχεία που περιέχονται στη δικογραφία που σχηματίζεται και που προέρχονται από την έρευνα των αρμοδίων δικαστικών αρχών. Η μητέρα τελεί σε γνώση του ψευδούς της καταγγελίας της».

Βιασμός 4χρονου: Το παιδί φοβόταν τις κάμερες

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τους ειδικούς που εξέτασαν το παιδί, ο 4χρονος προσπαθούσε να κρυφτεί από τις κάμερες στον χώρο:

«Το παιδί έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις κάμερες που υπήρχαν στον χώρο και συχνά εστίαζε το βλέμμα του εκεί. Μάλιστα, φάνηκε να τις αποφεύγει με κάθε τρόπο και ρώτησε αρκετές φορές γιατί υπάρχουν κάμερες. Κάποια στιγμή, προτίμησε να κρυφτεί πίσω από τις κουρτίνες, ώστε να μη φαίνεται κατά τη συζήτηση και έδειξε τέτοιο εκνευρισμό που ήταν αδύνατο να συνεχιστεί η συνεδρία. […] Ο 4χρονος ανέφερε ότι ο μπαμπάς του είχε κάμερα και τον έβλεπε στην τηλεόραση. Αναρωτηθήκαμε αν αυτός ήταν ο λόγος που δυσκολευόταν να συνεργαστεί μαζί μας και διαπιστώσαμε ότι μόλις απομακρύναμε τις κάμερες, το παιδί ήταν πιο ήρεμο» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

«Πέρυσι, το ζευγάρι συμφώνησε με δικαστική απόφαση να έχει τη συνεπιμέλεια ο πατέρας. Πώς ανάγονται σε προγενέστερο χρόνο από την αρχή της αντιδικίας τους, τα δήθεν κίνητρα της γυναίκας αυτής να μην βλέπει ο πατέρας το παιδί;» σημείωσε με έμφαση ο δικηγόρος της μητέρας κ. Μαρακάκης.

Survivor Spoiler 2-2: Παίρνει την απόφαση ο Ατζούν! Διαλύει τις 2 ομάδες;

Η στιγμή που ο υποσμηναγός πετά πάνω από το χωριό του – Το βίντεο που τράβηξε ο πατέρας του