Η απίστευτη εμπειρία της Γιώτας Βέη: Η απότομη στάση και η προστασία της Παναγίας

“Ήμουν πολύ στενοχωρημένη, οδηγούσα, μπροστά ήταν μια νταλίκα, έστριψε απότομα δεξιά χωρίς να βγάλει φλας” περιγράφει η Γιώτα Βέη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Γιώτα Βέη στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και την δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου με αφορμή παράσταση στην οποία συμμετέχει αυτό το διάστημα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα αποκάλυψε το θαύμα που έχει βιώσει και μίλησε για τον ερχομό του παιδιού της.

Πιο συγκεκριμένα, η Γιώτα Βέη εξομολογήθηκε πως «μου έχει συμβεί θαύμα και με έσωσε η Παναγία. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, ήμουν πολύ στενοχωρημένη, οδηγούσα, μπροστά ήταν μια νταλίκα, έστριψε απότομα δεξιά χωρίς να βγάλει φλας, εγώ δεν πρόλαβα να φρενάρω και βρέθηκα κάτω από τις ρόδες της. Με έβγαλαν χωρίς να έχω πάθει τίποτα! Μου έλεγαν «ποιον άγιο έχεις και σώθηκες» και τους είπα: «Έχω προστάτιδα την Παναγία». Επίσης, η Παναγία μού φανέρωσε τον γιο μου».

«Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που το αντίκρισα αυτό το μωρό, ότι θα γίνει το παιδί της καρδιάς μου. Όταν έκανα συναυλίες, βρέθηκα σε μια περιοχή και προσκύνησα σε μια εκκλησία της Παναγίας, όπου έρχονται γυναίκες και την παρακαλάνε για να αποκτήσουν παιδί κι έχει κάνει πολλά θαύματα. Εγώ, λοιπόν, την επόμενη ημέρα πήρα κοντά μου το παιδί».

Χωρίσατε νωρίς και μετά δεν ξαναπαντρευτήκατε.

Όχι, δεν έτυχε. Αλλά η Παναγία μού έδωσε ένα παιδί καρδιάς. Και σήμερα μου γεμίζει τη ζωή μου και ο εγγονός μου, που παίζουμε και τραγουδάμε μαζί. Παίρνω μεγάλη χαρά.


Διαβαστε Ακομη

Ανακοίνωση του χορευτή της Μαρίνας Σάττι για τη δήλωση “Είμαστε Έλληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης” στη Eurovision 2024

Η συγκλονιστική ανακάλυψη της Ευαγγελίας Συριοπούλου: Ο τρόμος με το τεστ εγκυμοσύνης