Η απίθανη ιστορία της κλοπής της Jaguar από τη Βούλα από τη Σόφη Πασχάλη

Διαβάστε περισσότερα…

Η πρωταγωνίστρια στην απουσία της ήταν η Σόφη Πασχάλη, η οποία βρέθηκε σε έναν τυπικό έλεγχο της Τροχαίας. Συγκεκριμένα, ένας τυχαίος έλεγχος που εξελίχθηκε σε μια επεισοδιακή καταδίωξη, οδήγησε στη σύλληψη του 21χρονου “ποντικού” που είχε κλέψει το πολυτελές αυτοκίνητο Jaguar SUV της διάσημης γυμνάστριας από την περιοχή της Βούλας.

Η σύλληψη του νεαρού έγινε χθες στις 19:40 στην περιοχή Τσάμι Σαλαμίνας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 21χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας “Jaguar Land Rover”, μοντέλου Range Rover, το οποίο ανήκε στη Σόφη Πασχάλη.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο νεαρός αρνήθηκε να σταματήσει και ξεκίνησε να τρέχει, αλλά σύντομα σταμάτησε και προσπάθησε να φύγει με τα πόδια. Μετά από αναζητήσεις, συνελήφθη περίπου 600 μέτρα μακριά από το σημείο όπου εγκατέλειψε το αυτοκίνητο.

Το όχημα είχε κλαπεί από τη Βούλα την ημέρα της 22ης Μαΐου 2024, έξω από το σπίτι της Σοφίας Πασχάλη. Ο συλληφθείς και το όχημα οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου.

Πηγή φωτογραφίας: NDP Photo

Διαβάστε Περισσότερα…

Η δύσκολη σχέση της Νανάς Παλαιτσάκη με τους γονείς της

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξαπολύει κριτική για τις εκλογές στο ΣΕΗ: Αίσθημα απογοήτευσης και οργής