Η αποκάλυψη της Άντζελας Δημητρίου στο J2US: Το δύσκολο αντίο στη μητέρα μου

“Νομίζω πρέπει να ηρεμήσω λίγο, να ξεκουραστώ και εδώ είμαστε,” είπε η Άντζελα Δημητρίου αποχωρώντας από το J2US.

Ανέβηκε στη σκηνή του J2US για τελευταία φορά, όπως αποκάλυψε αργότερα, η Άντζελα Δημητρίου προκειμένου να υποστηρίξει τον σύντροφό της, Στέλιο Δρουμαλιά το Σάββατο βράδυ. Αμέσως μετά τη σκηνική εμφάνιση του ζευγαριού, τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και τη βαθμολογία, η βασίλισσα του λαϊκού τραγουδιού έκανε μια έκπληξη στο πλατό του μουσικού show του Alpha.

Λίγο πριν το ζευγάρι αποχωρήσει από τη σκηνή του J2US, η Άντζελα Δημητρίου πήρε τον λόγο και είπε τα εξής. “Λοιπόν, σας αγαπώ όλους, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πέρασα υπέροχα εδώ στο J2US αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Πρέπει να φύγω επειδή, όπως όλοι γνωρίζετε, έχω κάποια σοβαρά προβλήματα και δεν μπορώ να παραμείνω περισσότερο. Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι με τη μητέρα μου”.

“Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που μου προσφέρετε, αλλά νομίζω πως πρέπει να ηρεμήσω λίγο, να ξεκουραστώ και εδώ είμαστε. Θα επιστρέψω ξανά, μην ανησυχείτε. Μην ανησυχείτε”.

“Λοιπόν, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπώ πάρα πολύ, σας εύχομαι καλή Σαρακοστή και να ευχαριστήσω τον μαέστρο μου με την ορχήστρα του και τα κορίτσια που κάνουν τα φωνητικά” πρόσθεσε η λαϊκή τραγουδίστρια για να ευχαριστήσει στη συνέχεια τον παρουσιαστή και τους κριτές του J2US και να αποχωρήσει από τη σκηνή του μουσικού show του Alpha το Σάββατο βράδυ.


Διαβάστε Επίσης

Η εμπειρία της Μαρίας Χατζηστεφανή: Απολύθηκα λόγω κακής συμπεριφοράς

Τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος: Απρόοπτο ατύχημα κατά τη διάρκεια συναυλίας