Η αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου: Η σχέση με τη Ναταλία Γερμανού στο παρελθόν

“Σε πιο νεαρή ηλικία ήμασταν σαν αδερφάκια, αργότερα την είχα σαν παιδί μου” εξομολογείται, παράλληλα, η Μαρία Ιωαννίδου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Mαρία Ιωαννίδου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο αυτή την εβδομάδα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε στην Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτοντας πως σήμερα δεν έχουν καμία επαφή.

Είναι αλήθεια ότι είχατε πάρει τηλέφωνο τη Ναταλία Γερμανού, για να ζητήσετε οικονομική βοήθεια κι εκείνη σας αρνήθηκε;

Όχι ποτέ! Δεν τηλεφωνιόμαστε με τη Ναταλία Γερμανού. Δεν την ενδιαφέρει τι κάνω και πώς είμαι. Με στεναχώρησε αρκετές φορές αυτό, αλλά δεν μπορώ συνέχεια να ασχολούμαι γιατί η Ναταλία δεν μου μιλάει.

Γιατί πιστεύετε ότι δεν σας μιλάει η Ναταλία Γερμανού; Ουσιαστικά την μεγαλώσατε εσείς;

Η αλήθεια είναι ότι σε πιο νεαρή ηλικία ήμασταν σαν αδερφάκια. Αργότερα την είχα σαν παιδί μου. Ήμασταν για πολλά χρόνια μαζί και είχαμε άριστες σχέσεις και επαφές. Ξαφνικά κάτι έγινε, κάτι άκουσε κι έκοψε την επικοινωνία μαχαίρι. Είναι αδιάφορη και ασεβής, αυτό με ενοχλεί. Δεν με νοιάζει που δεν με καλεί στην εκπομπή της, με καλούνε δεκαπέντε άλλες εκπομπές.

Όταν έμαθε ότι κινδυνεύει να χαθεί το σπίτι του πατέρα της, δεν σας πήρε τηλέφωνο για να σας βοηθήσει;

Σκασίλα της! Εδώ γελάμε! Το σπίτι αυτό το είχαμε πάρει από κοινού με τον Φρέντυ. Τώρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το σπίτι μου. Έχω κάποιες υποχρεώσεις οικονομικές ακόμη που πρέπει να τακτοποιήσω και όλα καλά.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Ο Τάσος Ιορδανίδης μιλάει για το μέλλον του στην τηλεόραση: Ανακοινώσεις για MEGA και ΕΡΤ

Ο Θανάσης Πάτρας αποκαλύπτει: Το μέλλον του στο MEGA είναι αβέβαιο